Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Dit mag echt niet gebeuren'

19 september 2021 17:48

In gesprek met ESPN was Cody Gakpo niet te spreken over de wedstrijd van PSV. "Het was geen goede wedstrijd van onze kant. Er was minder beleving en minder energie. Een offday", aldus Gakpo. "Ik heb er nog niet echt een verklaring voor, maar dit mag echt niet gebeuren."

Dat PSV verloor lag vooral aan de ploeg zelf en niet aan het spel van Feyenoord. "We waren gewoon niet scherp genoeg", zo gaf hij aan. "Er was weinig energie. Als we dat hadden kunnen leveren zou het een heel andere wedstrijd worden, maar dat hebben we niet geleverd. De wedstrijd van donderdag voel je natuurlijk wel in de benen, maar dat is geen excuus."

Gakpo werd ook gevraagd naar zijn wissel. "We stonden achter en de trainer wilde wat forceren. Hij wilde wat frisheid er in brengen en dat moeten we gewoon accepteren", zei hij daarover. "De trainer dacht dat hij op deze manier de wedstrijd kon draaien. Dat moet ik gewoon accepteren. Ik snap de wissel, want ik heb donderdag al gespeeld en er komen nog veel wedstrijden aan."
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo espn excuus feyenoord frisheid offday

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

basarnhem bayern benfica berghuis blind brobbey corona covid dortmund feyenoord gakpo galatasaray gevaccineerden haller nederland ongevaccineerden overheid oversterfte pec polarisatie sangare schmidt sir tinus vaccin vaccinatie vaccinaties vaccins vitesse zahavi