Transparent
Inloggen
Sluiten

Davy Pröpper: 'We hadden heel veel moeite met de speelstijl van Feyenoord'

19 september 2021 18:44

Davy Pröpper gaf in gesprek met ESPN aan vrij teleurgesteld te zijn. "Dat is logisch als je thuis met 0-4 verliest", aldus Pröpper. "Zij hadden goed door hoe wij normaal gesproken druk zetten en wij stonden daarin niet goed, zodat zij toch makkelijk de ruimtes konden vinden. Daar hadden we heel veel moeite mee."

Volgens de middenvelder had het niks met een gebrek aan frisheid te hebben. "Het had er vooral mee te maken dat zij een overtal in het middenveld hadden. Daar konden we geen antwoord op vinden", zo gaf hij aan.

Pröpper werd in de rust al gewisseld. "De trainer probeert wat in de rust. Ook door jongens eruit te halen die wat meer hebben gespeeld en vermoeid zijn", zei hij daarover. "Ik was dat niet en ik was ook wel een beetje verbaasd, want ik heb niet iedere week gespeeld. Om er dan in de rust al uit te gaan is niet leuk. Je hoopt dat het dan iets omdraait, maar ze liepen juist hard uit."

Hij gaf aan dat het wisselbeleid van Schmidt ook leeft binnen de groep. "Soms is het wel lastig als je maar 60 minuten speelt. Je weet dat er in de laatste 30 minuten ruimtes vallen en dan willen de jongens er ook staan", reageerde hij daarop. "Aan de andere kant spelen we ook veel wedstrijden. We hebben er ook al heel veel gespeeld. In deze speelstijl wil je iedereen fris hebben. Daarin snap ik het ook wel."
Tags

speelstijl feyenoord espn frisheid omdraait overtal schmidt wisselbeleid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

basarnhem bayern benfica berghuis blind brobbey corona covid dortmund feyenoord gakpo galatasaray gevaccineerden haller nederland ongevaccineerden overheid oversterfte pec polarisatie sangare schmidt sir tinus vaccin vaccinatie vaccinaties vaccins vitesse zahavi