Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Vandaag was het niet goed genoeg, maar hebben we uiteindelijk toch wel gewonnen'

22 september 2021 23:52

In gesprek met ESPN gaf Cody Gakpo aan tevreden te zijn na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles. "Het was een lastige wedstrijd. Uiteindelijk hebben we gewonnen, dat is het positieve hiervan", aldus Gakpo. "Maar we zullen dit goed moeten analyseren en dingen verbeteren, want zaterdag moeten we weer."

Gakpo was het eens met de opmerking dat PSV op het middenveld overklast werd. "We waren vandaag niet goed in het terug verdedigen vanuit voor, dus waren ze in de eerste helft vooral met z'n tweeën", zo gaf hij aan. "Zij kunnen wel een aardig balletje tikken. Het was af en toe wel lastig. Ze zaten er ook kort op en ze hebben het echt heel goed gedaan vandaag. Uiteindelijk hebben we wel gewonnen, daarvoor zijn we gekomen."

De aanvaller vond zelf dat hij wel aardig had gespeeld. "Maar dat telt niet als we als team niet goed presteren. Vandaag was het niet goed genoeg, maar hebben we uiteindelijk toch wel gewonnen", zei hij daarover. "Ook die lastige wedstrijden moet je winnen, zeker na zo'n dreun van afgelopen wedstrijd."
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo balletje dreun eagles espn overklast tweeen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

basarnhem bayern benfica berghuis blind brobbey corona covid dortmund feyenoord gakpo gevaccineerden haller kwetsbaar monaco nederland ongevaccineerden overheid oversterfte pec polarisatie sangare schmidt sir vaccin vaccinatie vaccinaties vaccins vitesse zahavi