Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Drommel: 'Ik voel me echt, echt klote'

25 september 2021 19:56

Joël Drommel kreeg in gesprek met ESPN direct de vraag of zijn fout door een concentratieprobleem kwam. "Dit zijn voor keepers wel de moeilijkste wedstrijden. Je ziet Wellenreuther, die krijgt genoeg te doen en groeit alleen maar in de wedstrijd", aldus Drommel. "Ik krijg bijna niks te doen. Ik krijg één moment en dan moet je er staan. Bij een topclub in Nederland krijg je minder te doen. Dan moet je er staan en dat gebeurt niet. Dit is een heel grote fout en daardoor verliezen we vandaag."

De doelman voelde zich daardoor zwaar klote. "Laten we dit snel vergeten", zo gaf hij aan. "Wat ik mooi vind is dat de jongens gelijk achter mij staan en zeggen dat ik mijn hoofd omhoog moet houden. Je hebt er geen reet aan, maar ze staan wel achter je. Als keeper zijnde hoort dit erbij. Je moet doorgaan en dit snel verwerken. Ik voel me echt, echt klote."
Discussieer mee op de forums


Tags

drommel concentratieprobleem espn groeit nederland reet wellenreuther zijnde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

basarnhem bayern benfica berghuis blind brobbey corona covid dortmund feyenoord gakpo gevaccineerden haller kwetsbaar monaco nederland ongevaccineerden overheid oversterfte pec polarisatie sangare schmidt sir vaccin vaccinatie vaccinaties vaccins vitesse zahavi