Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Roger Schmidt zetten nog steeds in op nieuw contract'

28 september 2021 04:04 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"PSV en Roger Schmidt zetten nog steeds in op nieuw contract"; image source: Pro Shots

PSV en Roger Schmidt stevenen nog steeds af op een nieuw contract voor de trainer. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Beide partijen laten zich niet afleiden door het sentiment na een slechte week en liggen dan ook op koers voor een contractverlenging. Een akkoord is er echter nog niet bereikt. De huidige verbintenis van Schmidt loopt na dit seizoen af.
Tags

schmidt roger koers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Als ik eerlijk ben: niet doen.

In het begin zeer enthousiast maar zo gaandeweg denk ik dat dit niet (meer) de trainer voor PSV is.
+2/-3

4 weken geleden
Lastig te zeggen, ik twijfel. Waar hadden we gestaan zònder Schmidt.
+4/-0

 
4 weken geleden
En nog veel belangrijker.. waar komen we te staan zonder Schmidt?
Schmidt weg = Gotze weg = complete aantrekkingskracht weg. En dan hoor ik hier mensen roepen om Koeman maar welke spelers willen er straks onder Koeman bij PSV spelen? Luuk de Jong? Nou, joepie! En dan? Is dat wel een garantie op een kampioenschap binnen 2 jaar?
+4/-0

4 weken geleden
Persoonlijk als ik de afgelopen 13 maanden bekijk, zeg ik liever niet verlengen.

Te vaak rare opstellingen, wissels en speelwijze die tegen ploegen die op inzet spelen, we overlopen worden. Probleem is heel vaak dat we een verdediging hebben en aanval, maar dat er maar 2 middenvelders zijn, en we daar vaak overlopen worden en de afvallende bal niet veroveren.

Ik heb dan liever een coach die 4-4-2 of 4-3-3 speelt en steeds de beste spelers opstelt en niet raar wisselt.
+3/-2

4 weken geleden (gewijzigd)
Een lastige. Schmidt staat voor verandering en dergelijke processen duren vaak langer dan gedacht. Aan de ene kant heb je de verwachtingen van ons fans (deels gevoed door positieve ambities van Gerbrands en consorten) welke eigenlijk niet 100% realistisch zijn. Je vecht, zowel in NL, maar vooral daarbuiten tegen clubs meer veel diepere zakken waardoor de kans op succes klein is. John de Jong moet de langere termijn bewaken terwijl Schmidt afgerekend wordt op kortere termijn successen. Daarop toezicht houden is niet eenvoudig. Ik wens PSV veel succes in deze moeilijke keuze. Persoonlijk zie ik teveel zaken gebeuren die me eigenlijk niet aanstaan. Daarbij komt dat ik ernstig twijfel of er wel kapitaal opgebouwd wordt. Dit laatste is de levensader van PSV in de toekomst.
+6/-3

 
4 weken geleden
Je hebt nu Madueke en Gakpo die voor tientallen miljoenen verkocht gaan worden en daarachter bonzen de jonkies al aan de deur.
+8/-0

 
4 weken geleden
Die 2 klopt maar inzake de rest betwijfel ik dat. Boscagli heeft potentie maar jongens als Max, Sangare, Zahavi, Gotze etc zullen geen dikke winsten gaan opleveren
+1/-2

 
4 weken geleden
Dat denk ik dus juist wel. Sangare is voor volgens mij 8 gehaald en zie ik gewoon voor 30+ naar Engeland gaan! Daar was namelijk al behoorlijk wat interesse.

Als we een lekker seizoen draaien zie ik Gotze ook voor 15 miljoen naar Duitsland vertrekken. Vandaar dat ze ook samen verlengt hebben om zijn dure salaris terug te verdienen.

Boscagli gekocht voor 2 miljoen. Is gewoon een toppertje die 20+ op kan leveren naar Frankrijk, Engeland, Spanje of Duitsland. Hij past overal.

Zahavi zal geen winst zijn en zal transfervrij weg gaan.

Max daarentegen kostte volgens mij 8 miljoen zo uit me hoofd. Momenteel is ie hopeloos uit vorm. Maar mochten we toch een prima seizoen draaien en hij in vorm terug geraken en misschien zelfs weer kunnen aansluiten dan moet ie toch zeker 15+ opbrengen.
+2/-0

 
4 weken geleden
Welke jonkies? De enige waar ik veel hoop in heb op het moment is Fofana. Hoop dat hij misschien dit seizoen al wat meer minuten kan maken , moet toch de opvolger van Zahavi worden lijkt me.
+1/-0

4 weken geleden
Niet meer dan logisch natuurlijk. Als je ruim een week geleden wil verlengen, wil je dat nu nog steeds.
We gaan geen kampioen worden, nee. Dat heb ik in tegenstelling tot veel medesupporters nooit gedacht. Om Ajax voor te blijven moet je een nagenoeg perfect seizoen draaien (en wat geluk hebben). Voor mij is het seizoen geslaagd als we 2e worden en succesvol zijn in Europa. Ik kijk nog steeds heel erg uit naar het Europese jaar. Laat daar maar zien wat we kunnen.
+8/-0

 
4 weken geleden
Helemaal mee eens. Het is ook niet realistisch om te denken dat we even kampioen worden. Ajax haalt de laatste jaren gemiddeld 87 punten in de eredivisie. PSV haalt dat aantal punten meestal niet in de eredivisie. Dus puur statistisch is het al bijna niet mogelijk voor ons team om Ajax bij te blijven. Wellicht als je 2x van ze weet te winnen, dat ze dan minder punten halen in het jaar en wij iets meer punten kunnen halen dan normaal. Maar dat zal ook niet zomaar gaan lukken. Schmidt heeft een team gecreëerd, dat beter voetbal speelt dan de teams uit voorgaande jaren. Alleen de grote concurrent is gewoon ook vele malen beter geworden. Ik zeg verlengen!
+7/-0

 
4 weken geleden
Ik heb ook nog niet echt gedacht dat we kampioen kunnen worden. Daarvoor is de kwaliteit in onze selectie te smal. Maar ik verwacht wel dat we "gewoon" winnen van GAE, dat we zo'n wedstrijd als in Tilburg gewoon afmaken en dat we ons niet voor schut laten zetten door Feyenoord. PSV moet leveren, maar stond de afgelopen week gewoon te schutteren als een stel pupillen. Ofwel qua spelniveau, ofwel qua volwassenheid.

Neemt niet weg dat ik nog steeds vind dat Schmidt een goeie coach is. Maar ik begin me wel af te vragen of PSV (financieel en qua transfer-netwerk) in staat is om hem het materiaal te geven waarmee deze speelwijze wél voor een lange periode tot succes gaat leiden.
+5/-0

 
4 weken geleden
Interessante reacties , wanneer mogen we dan volgens jullie aan een kampioenschap denken? Hoeveel punten moeten we dit seizoen dan ongeveer halen als doelstelling?

Dat wij nou al 3 seizoenen niet meer aan een kampioenschap zouden denken zou totaal in strijd staan waar TG het al jaren over heeft en dat is een topsportklimaat , heel triest als dit onze standaard word. Alleen Ajax en Feyenoord zouden een probleem kunnen zijn in deze competitie als we met de juiste mentaliteit en scherpte aan een wedstrijd beginnen en ik ben niet eens kapot van dat Feyenoord ondanks de 4-0.
+1/-0

 
4 weken geleden
Het aantal punten maakt mij niet uit. Als we maar 2e worden. Dat zijn we met deze selectie uiteraard wel verplicht.
Een topsportklimaat wil niet zeggen dat je niet ook realistisch moet zijn.
We waren vorig jaar al overduidelijk de mindere van Ajax. We hebben voor 55 miljoen aan spelers verkocht en voor ruim 6 miljoen ingekocht. Hoe kan je dan verwachten dat je dan ineens Ajax van het kampioenschap kan houden?

Ik vind het dan ook erg gewaagde en gevaarlijke uitspraken van de Jong dat we nu een selectie hebben die kampioenswaardig is. Wie gaat hier straks de schuld krijgen als we het niet worden? Ik vrees dat het niet de Jong, maar Schmidt wordt. Er stond tenslotte een kampioenswaardige ploeg, toch?

Ook ik ben niet onder de indruk van Feyenoord hoor. Het is niet voor niets dat we met de expected goals minimaal gelijkwaardig waren. Het zegt niet alles, maar het is wel een goede indicatie. Uiteraard is ook dit niet genoeg. Je moet beter zijn. Maar goed, het seizoen is nog lang.
+2/-0

 
4 weken geleden (gewijzigd)
Het aantal punten zegt meer dan die 2e plek, verder is dat budgetverschil er al een tijdje, dat wil niet zeggen dat wij dan met ons miljoenen budget geen kampioen kunnen worden. Ik vind het maar een excuus en dat past niet bij PSV. Losers focus on winners , Winners focus on winning.
+1/-0

 
4 weken geleden
Gooi er anders nog een paar nietszeggende oneliners in
+1/-0

 
4 weken geleden
Nee jij voegt veel toe aan de discussie, volgens mij zegt hij dat het aantal punten hem niet uitmaakt en dat de 2e plek het belangrijkste is? Veel mensen houden zich hier met Ajax bezig en verschuilen zich achter het verschil in geld, maar de 16 andere tegenstanders hebben met nog veel minder te makken dan ons. Beetje rare opmerking van jou.
+2/-0

4 weken geleden
Meteen verlengen wanneer het kan aub en direct zo lang mogelijk.
Betere trainer kunnen wij ons niet veroorloven.
Anderhalve week geleden dacht iedereen hier nog dat we kampioen zouden worden en de EL gingen winnen. En na een mindere week kan schmidt er ineens niets meer van en moet ie weg. Iedereen praat hier gewoon de tv na met de slechte wissels enzo, maar die slechte wissels maakte wel de 0-2 en 0-3 uit bij AZ. Drommel maakte nu een fout, een behoorlijke ketser en dat mag je hem zeker aanrekenen. Maar ik vind het wel een keeper met uitstraling en heeft in de laatste minuten tegen GAE en sociedad toch ook punten gepakt. Maar schmidt is niet de man die de ballen er zelf in moet schieten. We kregen tegen willemII ook weer kansen genoeg, maar ze lijken er even fysiek doorheen te zitten. Benfica thuis ook, als zahavi die bal maakt ipv op de lat speel je gewoon CL en kijkt iedereen er anders tegenaan. Nee ik loop niet meteen de polonaise als we een goede dag hebben, maar ik ga zeker niet naar de trainer wijzen na een hele slechte week. Schmidt zorgt voor verandering en frisheid binnen de club. Dat hebben we nodig, ben ik van overtuigd. Geef die man nog maar even de tijd wat mij betreft.
+24/-0

 
4 weken geleden
Hier sluit ik mij graag bij aan. Hysterie hebben we niks aan. We hebben het goed met Schmidt, ook al duurt het plan Schmidt misschien wat langer dan we hoopten.
+5/-0

 
4 weken geleden
mooi geschreven @Maan. Ik ben het met je eens. We hebben in de paar weken al zeer veel goed voetbal gezien. Schmidt is een team aan het bouwen en een keeper aan het opleiden. Jammer van de fout maar dan moet je niet de hoofdlijn omgooien.
Ajax heeft, zeker op de bank, beter spelers en meer geld om een zwakke plek meteen te verbeteren. Daarom extra zuur dat PSV die CL-miljoenen nu niet heeft.
Trainer heeft wel uitstraling en en gebeurd nu een hoop op de club.
+3/-0

 
4 weken geleden
We blinken helaas al jaren niet meer uit in het killen van wedstrijden. Daardoor krijgen we vaak het deksel op de neus. Wat daar ook een gevolg van is, is dat je verdedigend kwetsbaarder wordt. Als je weet dat je voorin de goals toch wel maakt, verdedigt dat wat lekkerder dan wanneer je weet dat elke actie die je tekenkrijt misschien wel funest is.
+1/-0

4 weken geleden
Tuurlijk een rotweek. En nog steeds kan ik stotteren van de opstelling tegen Feyenoord en diens onnavolgbare wissels..Maar mensen: WIE DAN?
Alleen al dat Gotze in ons shirt speelt, geeft hem wat mij betreft nog steeds het vertrouwen. Hoop alleen dat Roger leert van z'n fouten.
+7/-0

4 weken geleden
Ik ben er voorstander van dat je de weg die is ingeslagen afmaakt,of in ieder geval vervolgd.
Maar samen met de RvC,moet je wel als volwassen kerels elkaar op het resultaat durven aanspreken en dat is nu niet goed,waardoor je je moet afvragen,of het allemaal wel werkt.
Overigens vond ik het verwachtigingspatroon ook te hoog,en heb ik nooit in de titelaspiraties geloofd,ook niet na het goede begin,simpelweg omdat je pas conclusies kan trekken na een lange stabiele serie.
+4/-0

4 weken geleden
Uiteindelijk toch niet heel blij mee. Het gebrek aan tactisch vermogen bij een tegenvaller baart mij zorgen. Slot haalt met een waardeloze selectie punten door slimmigheden en omzettingen. Ik heb soms het idee dat Schmidt te eigenwijs is om van zijn eigen lijn af te wijken.
+2/-5

 
4 weken geleden
Waarom zou hij van zijn lijn afwijken? Schmidt is een Duitse coach, met een andere filosofie dan de gemiddelde Nederlandse Coach. Met het aanstellen van een dergelijke coach wist psv al op voorhand dat er niet volgens de Nederlandse school gevoetbald zou gaan worden. De "verwachte omzettingen" ga je dan dus ook nooit krijgen. Want zo kijkt hij niet naar het voetbal. Maar dat "verwachte" heeft meer met onze eigen voetbal filosofie te maken, dan een gebrek aan kunde bij de coach.
+3/-0

 
4 weken geleden
Juistum @kenner, ieder zijn filosofie die succesvol is mits goed uitgevoerd. PSV heeft laten zien n hoog niveau te kunnen halen, nu ff niet, maar dat komt mi. echt wel weer terug. Zaak is dan, en dat is het moeilijkste, dit te handhaven.
+2/-1

 
4 weken geleden
Ik bedoel ook niet dat hij structureel van zijn lijn moet wijken. Hij moet flexibel zijn in wedstrijden. Als een tegenstander goed in de wedstrijd zit en weet hoe het PSV die dag moet bestrijden, heeft Schmidt zelden een tactische ingeving om dat om te draaien.
+2/-1

 
4 weken geleden
dat valt ook wel mee. Tegen Benfica faalt hij niet tactisch, hij kan hem immers zelf niet erin gaan schieten, dat moeten de mannen op het veld doen. Tegen feijenoord, wordt je gesloopt in de omschakeling. Heeft ook niks met tactiek te maken. En tegen Willem 2 moet je gewoon winnen. Ik zie niet waar en op welk moment hij tactisch flexibeler had moeten zijn.

Feit is gewoon dat tegenstanders zich ingraven en PSV gewoon weinig spelers heeft die een tegenstander dan kapot kunnen geven. Onze beste aanvallers Gakpo en Madueke zijn aanvallers die het best renderen in de omschakeling in grote ruimtes. Zahvavi is niet balvast als de ruimtes klein zijn. Gotze is de enige speler die in de kleine ruimte kan spelen. Dan krijg je het automatisch moeilijk iedere wedstrijd.
+1/-0

 
4 weken geleden
Dit is ook wel erg een dagkoers. De selectie van Feyenoord is vooral smal, maar de basis-elf is helemaal niet zo gek. Ze hebben tot nu toe in de competitie 2 grotere clubs gehad: in Eindhoven wonnen ze knap en bijzonder efficient maar in Utrecht gingen ze er meteen kansloos af.
Daarnaast hebben ze het zwaar gehad tegen een matig Heerenveen en geven ze 3 goals weg tegen NEC. Ze trekken die wedstrijden dan wel over de streep, maar als het een keer tegen zit of het programma zwaar wordt wil ik het nog wel eens zien.
+1/-1

 
4 weken geleden
Ajax is de benchmark mag ik hopen en niet Feyenoord. Als dat namelijk wel het geval is kunnen we beter inpakken en wegwezen met het setje.
+2/-2

 
4 weken geleden
Dat ben ik helemaal met je eens. Ik reageerde op de stelling "Slot haalt met een waardeloze selectie punten door slimmigheden en omzettingen."

Ik merkte trouwens ook dat de media nogal kort van geheugen is. De hosanna stemming was dat Ajax nu al zo in vorm is en dat de ploeg van Ten Hag na de winter altijd beter is dan ervoor. Nu was dat afgelopen seizoen zo, maar het het afgebroken corona-seizoen natuurlijk helemaal niet. Toen voetbalden ze echt heel matig en lag het momentum bij AZ.
+2/-1

4 weken geleden
Meteen verlengen. Ik vind het een prima trainer en het spel wat hij wil spelen staat me wel aan. Moest even wennen aan de onconventionele manier van wisselen, maar begrijp zijn bedoelingen hiermee. Na Willem II heb ik helemaal NIETS over de wissels gelezen. En het zit hem dan ook nog niet echt mee. Kansen genoeg en soms verkeerde keuzes in de 16, daar moet je ook een beetje geluk mee hebben.
+3/-0

4 weken geleden
Kunnen we gewoon een normale trainer halen die normale dingen doet en kijkt naar wat z’n beste spelers zijn en die opstelt ipv een visie en data heilig verklaren.
Zo langzamerhand is de gehele publieke opinie en een groot deel van de supporters zich tegen deze Duitse kwakzalver een het keren. Ajb snel wegwezen deze man. En snel doorpakken.
Hij heeft echt een hele goede selectie maar weet het te presteren chaos te creeeren en zichzelf (en daarmee PSV) belachelijk te maken met z’n onnavolgbare lulcommentaren waarin ie alles wat krom is recht lult. Zijn opmerking na GAE en W2 nog als meest recent voorbeeld.
Een nuchtere, zelfkritische trainer graag. Die verzorgd positiespel weet te spelen met de op 1 na duurste selectie van NL.
+3/-8

 
4 weken geleden
Schijt aan de publieke opninie. Die is namelijk zo veranderlijk als het weer.
Opzich zijn we goed bezig . Talenten voor langere tijd vastgelegd.
Spelvreugde leek tot voor een week geleden weer terug en ik zag team spirit.
Als dat blijft dan gewoon verlengen... wissels tegen feyenoord , op Gakpo na, waren wat mij betreft terecht.
We moeten wel heel hard werken aan fitheid spelers.
Nu weer een andere trainer draagt niet bij aan een nieuwe koers en visie.
Enige kandidaat voor mij zou dan Koeman zijn om die weer terug te halen.
+5/-1

 
4 weken geleden
Poe man,Koeman? Nehee dan liever de Schmidt houden.
+6/-0

 
4 weken geleden
Koeman toont keer op keer aan dat hij iets kan kneden. Heb ik van Schmidt nog NIET gezien
+3/-6

 
4 weken geleden
En welke spelers denk je dat er straks staan te popelen om onder Koeman bij PSV te gaan spelen?
+3/-0

 
4 weken geleden
En al zou Koeman willen, kunnen we dat niet betalen, ook niet als Koeman zelf ontslag neemt.
+2/-0

 
4 weken geleden
Onze sterren Mauro, Thomas, Luckassen etc denk ik zeker. Geen idee. We gaan het zien maar eind september al op zo’n afstand te staan doet pijn, heel veel pijn.
+1/-1

 
4 weken geleden
Het maakt in de media niet uit wat hij zegt: het is toch nooit goed. Als hij zegt dat een achterlijke vraag dat is, dan is het niet goed. Als hij niks zegt is het niet goed. En als hij gewoon rustig zegt wat hij ervan vindt, is het ook niet goed.
Hij zegt wat dat betreft geen andere dingen dan een ten Hag, maar die wint op dit moment alles, dus dan is daar geen aandacht voor.

Tot ruim een week geleden was het allemaal hosanna, nu zou het ineens helemaal ruk zijn. Het is echt de waan van de dag die regeert.
+5/-0

 
4 weken geleden
Klopt, maar Schmidt kan wel nadenken oversommige sommige uitspraken van hem, zoals dat GREEN het beste team was tot dus ver, dat is koren op de molen van cynisme hier bij sommigen een helemaal in toch al veelal zure pers.
Misschien wat vaker in t Duits antwoorden...
+1/-0

4 weken geleden
Is dat wel verstandig ??
+1/-3

4 weken geleden
Het failliet van PSV als topclub. Maar typisch Gerbrands. Deed hij ook met De Jong. Wat maken resultaten uit? Als je maar lekker leuk met elkaar werkt.

Bij een normale topclub was hij al bijna ontslagen. Eerste doel CL al niet gehaald. Als het kampioenschap ook onhaalbaar wordt, en nog een paar nederlagen en dat is al zo, heeft hij als trainer van PSV gefaald en moet hij weg.
+1/-9

 
4 weken geleden
Heb je dit nu allemaal weer gebaseerd op een foto? Leuk dat je de site weer gevonden hebt. Waar was je afgelopen weken toen het wel goed draaide?
+7/-0

 
4 weken geleden
Ben je d'r weer? Het viel mij al op, dat voor de wedstrijden tegen Feyenoord, GAE en Willem II, je nergens te bekennen was... ;)

Schmidt is momenteel de beste trainer die beschikbaar is. Alle anderen heb je geen enkele garantie dat die het beter doet dan hij. Easy as that. Dus inderdaad Schmidt verlengen is een prima optie.
+6/-0

 
4 weken geleden
Ach gossie, begin je nu weer met je sneue gedoe?
+3/-0

reactie verwijderd

4 weken geleden
Nu verlengen betekent alleen maar een hogere afkoopsom als PSV op enig ogenblik de samenwerking niet meer ziet zitten. Met het afgelopen seizoen én de huidige resultaten in het achterhoofd, had ik het lekker nog een half jaartje aangekeken voordat er verlengd gaat worden
+2/-0

 
4 weken geleden
Winterstop is vroeg genoeg om een definitief besluit te nemen.
+2/-1

4 weken geleden
Heel goed! Lang contract en dan gewoon eens kijken naar lekker bouwen aan stabiliteit. De laatste jaren te veel trainers te snel versleten. 5 jaar erbij, over 2 jaar Nistelrooy ernaast zetten en laten rijpen en dan over 5 jaar Ruud voor de froep. Bouwen!
+5/-0

4 weken geleden
Grootste fout die PSV kan maken. Hij maakt spelers niet beter, het spel van ons PSV wordt er niet beter op en hij straalt niets uit! Met deze man gaan we geen kampioen worden en ook niet overwinteren in Europa. Zijn wisselbeleid en manier van voetballen is een schande voor de voetbalsport!
+2/-8

 
4 weken geleden
Haha, wow :D Een schande voor de sport zelfs. Gaat verder wel alles goed met je?

Als je werkelijk serieus wil gaan beweren dat spelers niet beter zijn geworden en het spel niet beter is geworden vraag ik me serieus af of je ooit wel eens wedstrijden kijkt. En jij denkt serieus dat we in deze poule vierde gaan worden? Wow :D
+4/-0

 
4 weken geleden
Zie jij wel eens trainers die drie keer in een wedstrijd van aanvoerder wisselen. Max is niet beter geworden, Sangaré kan niet voetballen, de nieuwe spits is een aanfluiting en dan heb ik het niet eens over de tweede keus. Maar goed jij zult er wel voor gestudeerd hebben. Hij is een jaar bezig en er zit totaal geen verbetering in.
+1/-5

 
4 weken geleden
Regelmatig zelfs... Maar daar moet je wellicht eens een wedstrijd voor kijken.

Je zegt dat hij geen spelers beter maakt en noemt vervolgens één speler die niet beter is geworden. Sangaré heeft zich flink ontwikkeld sinds hij hier is en Vinicius schrijf je nu al af na een paar invalbeurten en vier of vijf teamtrainingen?

Maar sinds Schmidt voor de groep staat hebben Teze, Obispo, Madueke, Gakpo, Boscagli en Vertessen flinke stappen vooruit gezet.

Wellicht nog een paar keer zeggen dat er geen verbetering is geweest. Dan ga je het misschien zelf geloven.
+4/-0

 
4 weken geleden
Doet het pijn, als je zo hard je hoofd stoot?
+4/-0

 
4 weken geleden
"Maar goed jij zult er wel voor gestudeerd hebben."

Maar jij wel natuurlijk! En jij hebt met je expertise natuurlijk een heldere, waterdichte analyse gemaakt van de reden waarom we geen kampioen zijn geworden, 2 wedstrijden verliezen en niet bovenaan in onze poule in de CL staan. En uiteraard is het grote probleem Schmidt.

Zoiets?
+3/-0

 
4 weken geleden
Zou ik het even anders zeggen luchh..
Max, Sangare, Gotze etc waren niet eens gekomen zonder schmidt!

En volgens mij zijn Gotze, Sangare, madueke, boscagli, gakpo en obispo toch echt allemaal stukken beter geworden.
+4/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Bij het mislopen van de titel en die kans is heel groot zou ik zeker niet doorgaan met deze man. Heb niet het gevoel dat deze trainer het maximale selectie uit deze selectie kan en gaat halen. Om 2 de te worden met deze selectie is geen wereld wonder. Ben ervan overtuigd dat het elke eredivisie trainer wel zou lukken.
We kunnen elke trainer voor de groep gaan zetten met onze selectie kan en ga je jammer genoeg de aansluiting niet maken.Met de Mwene’s , Boscagli’s en ga zo maar red je het gewoon niet.
Marcel Brands dat is de man die enorm gemist word dat was een man met uitstraling en connecties. Nu hebben we een TD met de uitstraling van een woordvoerder van een studentenvereniging.
Schijnt dat we oh zo een brede selectie hebben maar eigenlijk voldoen maar 5 a 6 jongens aan de doelen en de plannen van onze club.
Laten we hopen nu de boel goed onder druk staat dat de trainer de boel kan en gaat draaien. Anders hoop ik dat de clubs die afgelopen zomer geïnteresseerd waren in onze trainer dat nog steeds zijn.
+1/-2

 
4 weken geleden
"Heb niet het gevoel dat deze trainer het maximale selectie uit deze selectie kan en gaat halen."

Ik wel.
Van Ginkel kan niet veel beter meer, Drommel is niet beter dan de blunders die hij geregeld maakt, Zahavi gaat niet meer doelpunten maken als Koeman de trainer wordt, Propper gaat never met het mes tussen de tanden spelen, Max kan niet beter dan af en toe een keer een goede wedstrijd, enz..
+1/-0

4 weken geleden
Wat ben ik toch blij dat er mensen met verstand van zaken bij mijn mooie cluppie werken, ipv vele supporters die denken dat ze het allemaal beter weten.

Snel verlengen dat contract, voordat een andere club hem wegkaapt!
+4/-0

 
4 weken geleden
Je lijkt genoegen te nemen met plek 2?
+2/-1

4 weken geleden
Ik ben altijd een groot voorstander van Schmidt geweest maar ben nu toch wat huiverig. Is het niet verstandiger om te wachten tot maart? Als hij moeiteloos de 2de plek bemachtigt, minimaal de halve finale van de beker haalt en Europees overwintert dan contract alsnog verlengen.
Zo niet dan nog eens even kritisch kijken waar we staan. Wie weet zijn er in het tweede geval tegen die tijd toptrainers beschikbaar die beter bij de groep passen (Een Koeman, Bosz)
+1/-1

4 weken geleden
Spelen om het kampioenschap kan PSV wel vergeten en voor de komende jaren ook. Ajax is op alle fronten heel erg ver weg. We dachten dichterbij te zijn maar dat kwam omdat Ajax nog niet op stoom was gekomen.
PSV heeft een koers en Schmidt heeft een koers. Het moet dit seizoen beter dan vorig jaar. We moeten afwachten hoe PSV zich dit seizoen verder ontwikkeld. Het begon heel hoopgevend maar nu is het een heel stuk minder. Schmidt en zijn staf moeten nu laten zien dat ze de selectie weer op orde krijgt. De spelers moeten het nu zelf ook niet laten afweten. Je bent topsporter, je moet er staan want dat hoort bij PSV. Anders wegwezen! Schmidt zelf moet meer op resultaat spelen, uitgaan van wat zijn spelers kunnen en niet hun aanpassen aan iets wat ze niet zijn. Geen rare uitspraken meer na de wedstrijd zoals tegen Go Ahead.
+2/-1

4 weken geleden (gewijzigd)
Hoe kan het zijn dat we de eerste 14 wedstrijden de "sterren van de hemel" speelde en de laatste 3 wedstrijden het maar zeer moeizaam gaat.
We lieten 020 kansloos. Galatasaray ook.
Dit was "onder van Bommel" ook zo en nu weer.
Ik blijf altiijd achter mijn mijn cluppie staan.

PSV till we die
+2/-0

4 weken geleden
liever een trainer die spelers naar hun waarde inschat en niet naar cijfers kijkt uit aflees apparatuur. Schmidt is iig een tactisch onbenul....
+1/-0

4 weken geleden
Ik heb gerede twijfels en ben derhalve bepaald nog niet overtuigd.

Aan Roger komende maanden de taak om daarin verandering aan te brengen.
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

basarnhem bayern benfica berghuis blind brobbey corona covid dortmund feyenoord gakpo galatasaray gevaccineerden haller nederland ongevaccineerden overheid oversterfte pec polarisatie sangare schmidt sir tinus vaccin vaccinatie vaccinaties vaccins vitesse zahavi