Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV en Jordan Teze naderen akkoord over nieuw contract'

29 september 2021 00:11 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV en Jordan Teze naderen akkoord over nieuw contract"; image source: Pro Shots

PSV en Jordan Teze naderen een akkoord over een nieuw contract. De verdediger heeft nog een verbintenis tot de zomer van 2024, maar kan deze met een extra jaar verlengen. De gesprekken daarover zitten inmiddels in de eindfase. In november vorig jaar tekende hij al een nieuw contract en dat kan hij nu nogmaals gaan doen. Inmiddels is hij al bezig aan zijn vijftiende seizoen bij PSV.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

jordan naderen teze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Goeie zaak! Wat dat betreft is psv de laatste weken goed bezig. Hopelijk vindt hij snel zijn vorm terug.
+4/-0

 
3 weken geleden
Het verhaal is ook duidelijk en zichtbaar. Ben je goed/presteer je, dan speel je. Voor afgelopen seizoen een van de lichtpuntjes. Ik zie hem meer als CV, ipv back. Hopen dat hij de lijn weer op pakt.
+4/-0

 
3 weken geleden
Ja ik vind hem centraal ook beter, op de helft van de tegenstander gaat het nu vaak mis (ook in de verdedigende acties). Er wordt tegenwoordig echt veel aanvallende kwaliteiten, voorzetten en passing verwxth van een back. Dat doet Mwene net iets beter en met meer rust.
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Mooi! Hij is afgelopen jaar sterk gegroeid als speler, en ook fysiek. Hij heeft z'n nieuw contract verdiend, prima! Nou kijken of hij verder kan groeien.
+2/-0

3 weken geleden
Top! Weer een mooie bevestiging dat ook de Academy op de goede weg zit. De parels lang aan je binden en die het net niet halen, gaan voor een redelijk bedrag weg. (Piroe, Aboukhlal etc)
+1/-0

3 weken geleden
Goede zaak.

Al kan hij dit seizoen nog niet (bepaald) overtuigen.
+1/-0

3 weken geleden
Vorig jaar inderdaad grote stappen gemaakt maar lijkt nu buiten de boot te vallen. Dat een Mwene zelfs voor hem in de pikorde lijkt te staan doet me afvragen of Teze wel in staat zal blijken om onze vaste rechtsback te worden. Kan hij het voetbaltechnisch eigenlijk wel aan?
+2/-1PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

achterlijn arena boscagli buitenspelpositie crux eredivisie feyenoord gakpo ginkel hands ihattaren izecson knvb madueke mbappe monaco pec sampdoria sangare santos schmidt skipper sparta utrecht var vertessen vitesse zaaf zahavi zwollywood