Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'Dit was heel nodig'

30 september 2021 22:33

In gesprek met ESPN gaf Marco van Ginkel aan blij te zijn met de winst tegen Sturm Graz. "We hebben vandaag een paar heel goede goals gemaakt, maar bij vlagen ook heel goed gevoetbald", aldus Van Ginkel. "We hebben goed de ruimtes gevonden tegen het systeem wat ze speelden en veel goede dingen gezien."

Volgens de aanvoerder was het ook deels een kwestie van geduld. "We hadden de eerste helft helemaal onder controle", zo gaf hij aan. "In de rust gaven we aan dat dit uit moesten bouwen en door moesten gaan. Daarna maak je de 0-2. Toen werd het iets minder, kwam er ook meer druk en gooien ze er een spits bij. Daarna maak je uiteindelijk heel goede goals.

Van Ginkel gaf ook aan dat PSV dit heel erg nodig had. "We hebben twee van de drie wedstrijden verloren", zei hij daarover. "Vandaag win je dan weer. Nu nog één wedstrijd voor de interlandbreak. Die wil je ook goed afsluiten, dus dit is een goed begin."




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel espn graz kwestie sturm vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje