Transparent
Inloggen
Sluiten

Sparta mist twee spelers vanwege schorsingen

2 oktober 2021 00:44

Tegenstander Sparta kent een ietwat chaotische voorbereiding voor het duel van zaterdag. De club kreeg vrijdagochtend te horen dat Aaron Meijers voor drie wedstrijden geschorst zal zijn vanwege zijn rode kaart in de vorige speelronde. De aanklager van de KNVB had hetzelfde schikkingsvoorstel al gestuurd naar de Rotterdammers, maar hier waren ze tegen in beroep gegaan. Het had echter geen succes.

Meijers zal bovendien niet de enige Spartaan zijn die geschorst is. Ook Mica Pinto moet de wedstrijd tegen PSV missen. De verdediger kreeg ruim een maand geleden al een rode kaart, maar werd door de tuchtcommissie vervolgens vrijgesproken. Dit keer ging echter de aanklager van de KNVB in beroep en het gevolg was dat ook de Luxemburger deze week te horen kreeg dat ook hij in het Philips Stadion niet mag spelen.
Tags

sparta aanklager beroep knvb meijers aaron chaotische luxemburger mica pinto schikkingsvoorstel spartaan tuchtcommissie vrijgesproken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.853 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

basarnhem bayern benfica berghuis blind brobbey corona covid dortmund feyenoord gakpo gevaccineerden haller kwetsbaar monaco nederland ongevaccineerden overheid oversterfte pec polarisatie sangare schmidt sir vaccin vaccinatie vaccinaties vaccins vitesse zahavi