Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mario Götze lijkt rentree bij Duitsland voorlopig uit het hoofd te moeten zetten'

3 oktober 2021 11:58 - Kicker.de
Foto: Pro Shots

"Mario Götze lijkt rentree bij Duitsland voorlopig uit het hoofd te moeten zetten"; image source: Pro Shots

Mario Götze lijkt voorlopig niet te hoeven rekenen op een plek in de selectie van Duitsland. Dat geeft bondscoach Hansi Flick aan in gesprek met Kicker. "Mario heeft kwaliteiten waar je ze nodig hebt, in het laatste gedeelte van het veld. Maar op zijn positie is de kwaliteit gewoon erg hoog", aldus Flick. "Ik heb zelfs bijna een overschot aan spelers."

Meer op Kicker.de




Tags

duitsland gotze flick hansi kicker overschot

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Geen probleem Hansi! Wij gaan hem hier bij PSV hard genoeg nodig hebben en hoe minder hij voor het Duits elftal speelt hoe minder kans op (onnodige) blessures/overbelasting voor onze Super Mario.
+2/-0

2 jaar geleden
Tsja, beetje dubbel gevoel hierbij. Voor hem en voor PSV natuurlijk een geweldige exposure om een of twee(Max?) Duits internationals in het team te hebben. Aan de andere kant is de intensiteit bij onze oosterburen meestal zo hoog dat er inderdaad een behoorlijke kans is op wat @Robbio hierboven al aangeeft.
+2/-0

2 jaar geleden
Laat hem zich maar volledig op PSV richten. Wordt al zwaar genoeg.
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage