Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Sangaré Speler van de Week bij VI, in Elftal van de Week bij AD

4 oktober 2021 11:02

Dat Ibrahim Sangaré een geweldige wedstrijd speelde, blijkt ook als een rondje langs de diverse media wordt gemaakt. De Ivoriaan is door Voetbal International namelijk uitgeroepen tot Speler van de Week. Hij kreeg vanwege zijn spel tegen Sparta maar liefst een 8,5.

Sangaré kreeg in het Algemeen Dagblad een 8 voor zijn wedstrijd en staat daarmee in het Elftal van de Week van het AD. Ook FC Utrecht-doelman Paes en Vitesse-aanvaller Openda kregen een 8.

In VI krijgen alle PSV'ers nog een voldoende en volgen na Sangaré zeven spelers die een 7 krijgen. In het AD zijn de beoordelingen een stuk lager en komen na de Ivoriaan zes spelers met een 6. Eran Zahavi krijgt bovendien met een 4,5 een zware onvoldoende. Alleen FC Twente-aanvaller Liminios kreeg deze speelronde een lager cijfer.




Tags

sangare ivoriaan beoordelingen eran liminios openda paes rondje sparta twente utrecht vitesse zahavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage