Transparent
Inloggen
Sluiten

'Noni Madueke laat interlands Jong Engeland schieten en richt zich op thuisduel tegen Zwolle'

5 oktober 2021 18:02 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Noni Madueke laat interlands Jong Engeland schieten en richt zich op thuisduel tegen Zwolle"; image source: Pro Shots

Noni Madueke zal deze week niet in actie komen met Jong Engeland. De aanvaller van PSV is opgeroepen voor de interlands tegen Jong Slovenië en Jong Andorra, maar laat deze schieten omdat hij nog altijd herstellende is van een lichte blessure. Samen met de medische en fysieke staf van PSV richt hij zich op de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle van zaterdag 16 oktober.

Meer op ED.nl




Tags

jong engeland madueke andorra herstellende pec slovenie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Tot nu toe hoor of ik zie alleen maar verstandige dingen van de kant van Noni en zijn entourage. Ben benieuwd als er echt aan hem getrokken gaat worden of het verstand dan ook blijft zegevieren. Want uiteindelijk is bijna ieder mens gevoelig voor de centjes.
+6/-0

 
2 jaar geleden
Hij moet echt nog wel wat stappen maken, na een flitsende start begon de tegenstander zich aan te passen aan zijn snelheid en acties. Aan hem om daar weer op te anticiperen door onvoorspelbaar te blijven (met bijvoorbeeld snelle spelverplaatsingen of af en toe switchen met Cody.
+2/-0

2 jaar geleden
Prima instelling: club before country!

Al denk ik dat hij te geblesseerd is/was voor national duty call.

Tot zover die lichte blessure... ligt er al een paar weken uit toch?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Hij greep naar zijn hamstring als ik me niet vergis. Met dat soort blessures moet je altijd uitkijken, als je te vroeg terugkeert, maak je het alleen maar erger. Kan met nog 2 van dat soort gevallen herinneren toen Robben nog bij ons speelde.

Hopelijk kan hij na zijn terugkeer de vorm van juli & augustus terugvinden. Toen was hij weergaloos.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Robben raakte al geblesseerd als je naar hem keek.

Maar in dat geval is er hier geen sprake van een lichte blessure. In dergelijke gevallen denk ik toch eerder aan verrekking of spierblessure.

Overigens heb ik de indruk dat blessures bij PSV langer duren dan bij andere clubs. Noem het een gevoel, maar is imo iets dat al geruime tijd speelt.
+1/-0

2 jaar geleden
Prima gedaan hopelijk weer in topvorm tegen ajax/ Twente ..
+1/-0

2 jaar geleden
Vraag me af waar alle journalisten nu blijven die Schmidt steeds tot op het bot afbranden vanwege zijn wissels. Vooralsnog zijn nogal wat spelers die “raar” gewisseld werd daarna “out” geweest vanwege blessures..
+2/-0

 
2 jaar geleden
Ik had ook gelezen dat de technische staf van Dortmund aangegeven had dat Malen nog niet fit genoeg is voor 90 minuten. Trainers bedenken dit soort dingen tegenwoordig echt niet alleen. Zit een heel technisch apparaat achter.
+1/-0

2 jaar geleden
Goede keuze lijkt me. Vlammen in het volgende blok! Dan kunnen we er zomaar eens heel goed voor staan, dus dat onze Noni erbij is is van groot belang!
+1/-0

 
2 jaar geleden
Dat is in 2022, misschien moeten we dan ook weer tegen PEC?
+1/-0

2 jaar geleden
We hebben hem hard nodig.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje