9 oktober 2021 20:05

Israël verliest ondanks prachtgoal Eran Zahavi, Yorbe Vertessen scoort voor winnend Jong België; image source: Pro Shots

Eran Zahavi heeft zichzelf weer laten zien in het shirt van Israël. De spits van PSV wist met een heerlijke vrije trap voor de openingstreffer te zorgen in het kwalificatieduel tegen Schotland. Het bleek uiteindelijk echter niet genoeg voor de winst, want diep in blessuretijd ging Israël zelfs onderuit in Glasgow. Zahavi speelde wel de hele wedstrijd.

Ook Yorbe Vertessen kwam deze week tot scoren. Jong België won vrijdagavond met 2-0 van Kazachstan en de aanvaller van PSV kwam tien minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen. Enkele minuten later zorgde Vertessen vanaf de strafschopstip voor de eindstand.

Jong PSV-doelman Tyrick Bodak heeft zaterdag zijn debuut gemaakt voor Curaçao. Bodak wacht nog op zijn officiële debuut in het betaald voetbal bij Jong PSV, maar mocht zaterdag in een oefenwedstrijd tegen Nieuw-Zeeland wel in het doel staan bij Curaçao. De wedstrijd werd uiteindelijk met 1-2 verloren.