Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo hervat groepstraining bij PSV'

14 oktober 2021 20:05 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo hervat groepstraining bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Cody Gakpo de groepstraining bij PSV alweer heeft kunnen hervatten. De aanvaller liep in de interland van het Nederlands elftal tegen Letland een lichte hersenschudding op, maar lijkt weer inzetbaar voor de wedstrijd tegen PEC Zwolle van zaterdagavond.

Meer op ED.nl




Tags

cody gakpo groepstraining hersenschudding letland pec

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Lekker op de tribune, moet zonder hem ook wel lukken en we krijgen een stel pittige wedstrijden hierna, waarom risico nemen.
+2/-0

 
Wie zegt dat er risico wordt genomen dan? Als er ook maar 1 procent twijfel is zal de medische staf geen groen licht geven, al helemaal niet bij een hersenschudding.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Ik heb eerlijk gezegd ook een beetje twijfels bij onze medische staf.....
+1/-1

2 jaar geleden
Als t verantwoord is lekker laten starten, snel op voorsprong en een mooie 4-0 na 90min, team met n goed gevoel richting Monaco en 020uit , worden belangrijke potjes om zowel internationaal als nationaal te laten zien dat we stappen hebben gemaakt en dat we meer kunnen dan alleen wat meehobbelen
+3/-0

2 jaar geleden
Zeer welkom nieuws! Madueke terug en Gakpo snel hersteld. Dat is een lekkere manier om het komende blok in te gaan. Geen schade oplopen tegen PEC en vervolgens knallen tegen Monaco, Ajax, Twente, Monaco en Fortuna.
+1/-0

Cody met helm laten spelen een idee? Word best vaak aan het koppie geraakt.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage