Jong PSV pakt in blessuretijd punt tegen Roda JC

15 oktober 2021 21:56

Jong PSV pakt in blessuretijd punt tegen Roda JC; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft in blessuretijd een punt weten te pakken in Kerkrade. Op bezoek bij Roda JC werd uiteindelijk met 2-2 gelijk gespeeld. De ploeg van Ruud van Nistelrooij kwam via een bizar eigen doelpunt al snel op voorsprong en speelde een goede wedstrijd. Door twee fouten van Luis Felipe kwam Jong PSV echter wel op achterstand.

De ploeg moest daarom vrezen voor een nieuwe nederlaag, maar zette in de slotfase een aanvalsoffensief in. Diep in blessuretijd werd het beloond en zorgde invaller Dante Sealy voor de verdiende gelijkmaker. Doelman Maxime Delanghe maakte na maanden blessureleed zijn rentree onder de lat en was met enkele reddingen direct belangrijk.

Jong PSV komt maandagavond alweer in actie. Dan wacht op PSV Campus De Herdgang de thuiswedstrijd tegen Telstar.

Opstelling Jong PSV: Delanghe, Markelo, Seelt (63' Van de Blaak), Felipe (73' Bahadir), Vos, Kjolo, Matuta, Tielemans, Bakayoko (73' Nassoh), Saibari (63' Sealy), Touré (87' Colyn)