Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'We kregen superveel kansen, maar dan moet hij wel een keer vallen'

17 oktober 2021 00:40

Cody Gakpo was het in gesprek met ESPN eens dat PSV veel effectiever had moeten zijn. "We waren veel beter en kregen superveel kansen, maar dan moet hij wel een keer vallen", aldus Gakpo. "Ik had zelf ook veel schoten, maar ze gingen er maar niet in. Behalve die laatste dan. Dat was wel lekker."

De aanvaller kreeg ook de vraag wat hij van de creativiteit van de ploeg vond. "We creërden veel kansen. Eran had een paar keer een bal van een paar meter die hij er niet in kreeg. Een paar schoten, een paar kopballen...", zo gaf hij aan. "Als ze er in gaan, zijn we heel creatief. Als ze er niet in gaan, is het allemaal bagger. We hadden wat pech en hadden het bij vlagen ook wel beter uit moeten spelen. Maar dat hoort er bij allemaal."

PSV heeft het vaak lastig tegen ploegen die zeer verdedigend spelen. "We moeten het verbeteren dat we de tegenstander gewoon stuk spelen en echt met een hoog tempo dat ze achter de feiten aan moeten lopen", zei hij daarover. "Dat doen we vaak niet. Het is dan op een te laag tempo. We hadden ook de pech dat de eerste bal die zij op doel schoten er meteen in ging. Dan lopen wij achter de feiten aan en moesten wij. Als het dan te geforceerd gaat, lukt het niet."




Tags

gakpo cody superveel bagger creatief creerden effectiever eran espn geforceerd vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage