Jong PSV verliest ongelukkig van Telstar

18 oktober 2021 22:53

Jong PSV verliest ongelukkig van Telstar; image source: Pro Shots

Jong PSV is maandagavond op zeer ongelukkige wijze onderuit gegaan tegen Telstar. De ploeg van Ruud van Nistelrooij ging met 2-3 onderuit op PSV Campus de Herdgang. Na een zwak begin stond de ploeg binnen een kwartier al met 0-2 achter, maar na rust wist Jong PSV via doelpunten van Mathias Kjolo en Ismael Saibari op gelijke hoogte te komen.

De gehele tweede helft was Jong PSV overduidelijk de betere ploeg en kreeg het meer dan voldoende kansen op de winst. Zo werden twee doelpunten afgekeurd en belandde een bal op de lat. Telstar kreeg in de tweede helft één kans, maar die was direct raak en betekende een 2-3 nederlaag voor Jong PSV.

Opstelling Jong PSV: Müller, Bahadir (81' Markelo), Felipe (81' Colyn), Seelt, Vos, Kjolo, Matuta (60' Nassoh), Tielemans, Bakayoko, Saibari, Touré (46' Sealy)