Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijd van donderdag belangrijk voor punten en coëfficiënten

19 oktober 2021 11:39

Voor PSV staat er donderdag weer een zeer belangrijke wedstrijd op het programma. In het Philips Stadion is AS Monaco de tegenstander. Na twee wedstrijden in de groepsfase hebben de Monegasken net zoals PSV vier punten na een zege tegen Sturm Graz en een gelijkspel tegen Real Sociedad. Bovendien waren ze net zoals PSV actief in de laatste voorronde van de Champions League. Na een bizar eigen doelpunt aan het eind van de verlening volgde uitschakeling tegen Shakthar Donetsk.

PSV speelde in Europees verband twee keer eerder tegen AS Monaco. In het seizoen 2003/2004 waren zij een van de tegenstanders in de groepsfase van de Champions League. PSV ging toen met 1-2 onderuit. Een seizoen later kwamen beide ploegen elkaar in de achtste finales opnieuw tegen. Toen werd met 1-0 gewonnen.

De selectie van AS Monaco kent één speler met een verleden in de Eredivisie, aangezien sinds deze zomer Myron Boadu de overstap maakte. Olivier Boscagli is zelf geboren in Monaco. Hij speelde in de jeugd voor OGC Nice.




Discussieer mee op de forums


Tags

monaco coefficienten bizar boadu boscagli donetsk eredivisie graz nice ogc shakthar sociedad sturm verlening voorronde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje