Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Hopelijk valt de blessure mee'

21 oktober 2021 23:57

In gesprek met ESPN werd Cody Gakpo direct gevraagd naar zijn blessure. "Ik kwam verkeerd terecht op mijn enkel na dat duel. Ik hield er pijn aan over, maar het ging niet weg. Ik probeerde het er uit te lopen, maar dat lukte niet en dan moet je er af", aldus Gakpo. "Of zondag in gevaar komt, kan ik nu nog niet zeggen. We moeten het nog behandelen en beoordelen. Hopelijk valt het allemaal mee."

De aanvaller baalde enorm van het verlies. "Toen we de 1-1 maakten dacht ik echt dat we er overheen zouden klappen. Dat bleef alleen een beetje uit", zo gaf hij aan. "We hebben wel mogelijkheden gecreëerd, maar ze gingen er niet uit. En dan krijg je in de laatste minuut zo'n goal tegen. Dat is zonde."

De irritatie op het veld was soms hoog met passes die net niet goed waren en de scheidsrechter die veel liet doorspelen. "Dat was soms lastig, maar we moeten ons daar niet door laten beïnvloeden", zei hij daarover. "Met vlagen dachten we echt wat hij nou deed. We moeten alleen naar onszelf kijken. We moeten het beter doen met hoe wij de goals tegen krijgen en voorin efficiënter zijn met de kansen die we creëren."




Tags

gakpo cody baalde behandelen beinvloeden doorspelen efficienter espn irritatie vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje