Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Het doet nu pijn dat we hebben verloren'

22 oktober 2021 00:08

In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan zeer teleurgesteld te zijn. "Zeker in de tweede helft speelden we fantastisch. We toonden veel geduld en kwaliteit. Tactisch gezien waren we top-top", aldus Schmidt. "We deden er alles aan om te winnen, maar uiteindelijk moeten we accepteren dat Monaco in de tweede helft één keer in het strafschopgebied kwam en een oplossing wist te vinden."

Volgens de trainer zijn er zeker positieve dingen uit de wedstrijd te halen. "Het doet nu pijn dat we hebben verloren, maar we kunnen de wedstrijd ook zien als een goede stap in de ontwikkeling", zo gaf hij aan. "We hebben in een internationale wedstrijd weer laten zien dat we in onszelf geloven en het verschil kunnen maken tactisch gezien. We kunnen veel goede dingen halen uit deze wedstrijd, maar nu is de teleurstelling er wel."

In de eerste helft maakte PSV geen goede indruk. "We hadden toen twee problemen. We waren niet klaar voor hun tegenaanvallen. We hebben aan het eind een paar situaties op kunnen lossen, maar dat hadden we beter moeten doen. Dat deden we in de tweede helft ook", zei hij daarover. "We hadden aanvallend veel goede momenten, maar waren uiteindelijk niet scherp genoeg in onze keuzes en de passes. We maakten daar soms de verkeerde keuze. In de rust hebben we er over gesproken en in de tweede helft hebben we dat beter gedaan."




Tags

schmidt roger espn monaco tegenaanvallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje