Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'Zeker in een onderling duel tegen de nummer één mag dit nooit gebeuren'

24 oktober 2021 20:49

Marco van Ginkel gaf in gesprek met ESPN aan dat PSV nog aardig begon aan de wedstrijd. "We kregen een paar mogelijkheden, maar die maak je niet. We begonnen prima aan de wedstrijd", aldus Van Ginkel. "Het strijdplan was om meer de lange bal te spelen en op de helft van Ajax te gaan spelen. Je weet dat zij goed zijn in druk zetten en een goede week achter de rug hebben. Dan wil je niet te dicht bij je goal spelen."

PSV raakte de grip echter snel kwijt en ging hard onderuit. "Uiteindelijk is het heel pijnlijk", zo gaf hij aan. "5-0 gebeurt niet vaak. Zeker in een onderling duel tegen de nummer één mag dat nooit gebeuren."

Van Ginkel was het absoluut niet eens met de opmerking dat de titel al een gelopen koers is. "We zijn pas tien, elf wedstrijden op weg", zei hij daarover. "Iedereen is nu teleurgesteld. Deze nederlaag is heel pijnlijk. We moeten dit gaan analyseren en weer vooruit gaan kijken."




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel espn koers strijdplan titel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage