Transparent
Inloggen
Sluiten

Marco van Ginkel: 'In de tweede helft ben je heel effectief en maak je een paar goede goals'

30 oktober 2021 20:11

In gesprek met ESPN was Marco van Ginkel het eens met de opmerking dat PSV de overwinning nodig had. "In de eerste helft ging het nog moeizaam. In de tweede helft is het lekker dat je het uitbuit met een doelpunt na een paar verloren wedstrijden", aldus Van Ginkel.

PSV begon nog zwak aan de wedstrijd. "We begonnen heel slordig. We maakten een paar foutjes achterin, waren niet helemaal scherp en gleden ook een keer weg. Je laat Twente dan in de wedstrijd komen en staat het 2-2 met rust. Dan denk je toch dat het ons niet weer mag overkomen", zo gaf hij aan. "In de tweede helft ben je heel effectief en maak je een paar goede goals. De spitsen maken allemaal een goal, dus dat is heel lekker."

Vinícius was uiteindelijk heel blij toen hij zijn eerste in het doel had liggen. "Je ziet wel dat hij een bepaalde kwaliteit heeft. Vandaag maakt hij een paar goals en dat is alleen maar goed voor het zelfvertrouwen. Hopelijk volgen er nog veel meer", zei hij daarover. "Een spits wil altijd scoren natuurlijk. Bij hem zat er ook veel blijdschap achter. Dit is wel heel mooi om te zien."




Discussieer mee op de forums


Tags

ginkel effectief blijdschap espn foutjes gleden twente uitbuit vinicius

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje