Transparent
Inloggen
Sluiten

Carlos Vinícius: 'Dit is een belangrijke dag voor mij, die zal me altijd bijblijven'

31 oktober 2021 08:24

Carlos Vinícius gaf in gesprek met ESPN aan heel blij te zijn met zijn eerste doelpunt voor PSV. "Er viel iets van me af. Ik was al zo lang op zoek naar m'n eerste goal", aldus Vinícius. "Ik had nog nooit zo lang niet gescoord. Nu viel alles van me af."

Voor de spits was het dan ook een bijzondere dag. "Die grijns gaat nog niet van m'n gezicht af. Dit is een belangrijke dag voor mij, die zal me altijd bijblijven", zo gaf hij aan. "De eerste goals in dit shirt. Daarvoor ben ik hier gekomen. Om goals te maken voor PSV."

Vinícius hoopt dat er nu nog veel meer doelpunten gaan volgen. "Niet alleen voor mij, maar voor de hele ploeg schept dit vertrouwen. En we hebben moeilijke wedstrijden voor de ploeg", zei hij daarover. "Ik denk dat dit vertrouwen geeft aan de hele ploeg om door te gaan en te groeien. "




Discussieer mee op de forums


Tags

vinicius bijblijven carlos espn grijns schept

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje