Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong PSV in eigen huis te sterk voor Jong AZ

1 november 2021 21:50
Foto: Pro Shots

Jong PSV in eigen huis te sterk voor Jong AZ; image source: Pro Shots

Jong PSV heeft de weg naar boven weer in weten te zetten. In eigen huis werd Jong AZ met 2-0 verslagen en daardoor stijgt de ploeg van Ruud van Nistelrooij naar de twaalfde plek in de Keuken Kampioen Divisie. Maximiliano Romero opende na een klein half uur spelen de score, terwijl Jenson Seelt na rust voor de tweede treffer zorgde.

Opstelling Jong PSV: Delanghe, Bahadir (76' Leysen), Seelt, Van de Blaak, Markelo, Tielemans (59' Matuta), Kjolo, Saibari, Bakayoko (76' Touré), Romero (87' Colyn), Sealy (59' Nassoh)




Tags

jong romero seelt bahadir bakayoko blaak colyn delanghe jenson kjolo leysen markelo matuta maximiliano nassoh nistelrooij saibari sealy tielemans toure twaalfde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
JPSV voor de tweede keer op rij gewonnen met doelpunt van Romero en achterin de 0 gehouden.Centraal achterin Van de Blaak die ik een grote toekomst toedicht.Hij is 16 jaar maar speelt als een volwassen speler.Seelt is ook een prima verdediger.Komt wel goed me JPSV als de geblesseerde spelers ook nog eens terugkomen.
+5/-0

 
2 jaar geleden
Netjes toch?

Overigens fijn elke keer die korte verslagjes van je. Meerwaarde voorpagina PN, ofschoon ik, dus, geen fan ben van Jong-teams in de divisies.
+2/-0

2 jaar geleden
Heel blijven en groeien, potentie is er zeker, zou wel hele mooie meevaller zijn als Maxi zijn belofte eindelijk inlost en opvolger van Zahavi kan worden...
+4/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Oohhhhh Maxi Romerooooo
+1/-0

2 jaar geleden
Mee laten doen in Monaco samen met Bruma ging tegen twente goed die twee samen...
+3/-0

El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden (gewijzigd)
Zou Romero dan de onverwachte meevaller zijn dit seizoen ?
+2/-0

 
2 jaar geleden
Vertessen is ook al een grote verrassing dit seizoen.
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
Mee eens, niet meer zo onstuimig als de goal in beeld komt. Maar een financiele klapper zie ik hem niet worden, jij wel ?
+1/-0

 
2 jaar geleden
Sowieso zijn wij niet echt een club van klappers maken, meer van de vriendenprijsjes. Maar denk idd niet dat vertessen echt veel gaat opleveren. Romero zal ook niet meer opleveren dan de 10 miljoen (?) die ik meen dat hij gekost heeft. Maar goed, een paar Europese doelpuntjes en je weet nooit.
+2/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Hoe kun je nou zeggen dat Romero niet meer dan 10mln op zou leveren?

Die lijkt nu fitter dan ooit tevoren. Op het moment dat hij veel wedstrijden gaat spelen, veel scoort en belangrijk zal worden voor PSV ( en ja dit zie ik zeker gebeuren!) zal zijn prijs ook meestijgen. Maxi Romero is verreweg de beste spits in onze selectie, hij heeft alles wat een spits moet hebben. Dit gaat een grote verrassing worden voor vele hier.

Vertessen wordt altijd een klapper want kost niets, komt uit de eigen jeugd.
Als hij zich zo doorontwikkeld bij PSV en jong België komt ie vanzelf steevast in de basis te staan en zal ie ook international gaan worden van het grote België dat ook een keer door zal gaan selecteren. Zijn maar weinig spelers zo snel als hij, nu lijkt hij zijn snelheid en kracht beter te combineren waardoor hij ook makkelijker gaat scoren. Die zie ik zichzelf echt nog wel flink door ontwikkelen bij PSV.
+2/-0

 
Laat Romero eerst maar eens zorgen dat hij langer dan een maand fit blijft. Vooralsnog heeft hij twee zeer zware blessures gehad en nog helemaal niets laten zien waardoor hij 'verreweg de beste spits' zou zijn.

En Vertessen bij België? Laten we vooral lekker doorslaan ja. Gezien wat voor talent zij voorin hebben lopen kan hij dat ook vergeten, ook over een paar jaar.
+2/-1

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Dus jij vind Vertessen niet goed genoeg voor de top???
Je weet toch wel waar hij vandaan komt, volgens mij n hele zware blessure gehad, die hem bijna 2 jaar buiten spel zette; hij was vroeger samen met Mo de grootste belofte in de jeugd van hun lichting.
Het zegt mij genoeg dat Luc Nilis in hem een absolute topper (voor)ziet.
Buiten dat maakt hij toch grote sprongen momenteel een is nog jong genoeg om flink door te groeien.
Beetje meer vertrouwen in onze eigen kweek zou wel fijn zijn!
+2/-0

 
Gezien het talent wat België rond heeft lopen en het feit dat van alle aanvallers die ze nu al hebben alleen Mertens in de komende jaren waarschijnlijk zal stoppen zie ik hem de selectie van België niet halen nee.

Dat is ook helemaal geen schande als je kijkt naar de spelers die zij tot hun beschikking hebben en krijgen. Heeft ook bar weinig met geen vertrouwen in de eigen kweek te maken.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik vind dat Vertessen momenteel zich sterk ontwikkelt en dus is het niet te zeggen waar dit eindigt. Iemand die goals kan maken, voorbereiden en ook nog goed pressing kan spelen als aanvaller kan voor ieder elftal 'n toegevoegde waarde zijn/worden, ook voor Belgisch elftal.
Ik zie Romero niet als 'n spits die sterk in de kleine ruimte is, iets wat we nu ontberen, maar hij kan hopelijk daarin positief verrassen.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Reactie op Maan : Wij kunnen gewoon niet zo goed verkopen. Dumfries speelde een geweldig EK en viel heel Europa op en nog kregen we er niet echt veel voor. Bij Romero zal de top altijd twijfels hebben vanwege zijn vele blessures vrees ik. Volgens jou oogt hij fitter dan ooit tevoren, ik weet niet, ik heb hem nog amper zien spelen de laatste tijd. Maar misschien heb jij de wedstrijden van jong PSV gevolgd ?
Vertessen zal denk ik inderdaad een topspeler worden, dat betwist ik niet, maar nogmaals, zelfs voor topspelers krijgen wij nooit topprijzen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage