Transparent
Inloggen
Sluiten

Ervaren Cüneyt Çakır fluit AS Monaco - PSV

2 november 2021 13:12

De UEFA heeft Cüneyt Çakır aangesteld voor de wedstrijd van donderdagavond. De ervaren Turkse scheidsrechter heeft al bijna 200 internationale wedstrijden gefloten en was scheidsrechter op meerdere EK's en WK's. Twee keer floot hij een wedstrijd van PSV, maar beide duels zijn al lange tijd geleden. In het seizoen 2013/2014 was hij scheidsrechter tijdens PSV - AC Milan, een seizoen later floot hij Zenit St. Petersburg - PSV.

Wat opvalt bij de statistieken van Çakır is het aantal kaarten en strafschoppen dat gemiddeld genomen gegeven worden. Dit ligt beduidend hoger dan bij collega-scheidsrechters. Zo trekt hij gemiddeld ruim vier gele en rode kaarten per wedstrijd en gaat de bal ook eens in de drie wedstrijden op de stip.




Tags

cak cuneyt monaco milan petersburg uefa zenit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje