Transparent
Inloggen
Sluiten

Zwak PSV pakt een punt op bezoek bij AS Monaco

4 november 2021 20:38
Foto: Pro Shots

Zwak PSV pakt een punt op bezoek bij AS Monaco; image source: Pro Shots

PSV heeft donderdag in een zeer zwakke wedstrijd gelijk gespeeld tegen AS Monaco. Aangezien er in het uitduel geen serieuze kansen te noteren waren, eindigde de wedstrijd in een bloedeloze 0-0.

Vanwege de vele afwezigen en het feit dat ook Marco van Ginkel niet fit was begon Érick Gutíerrez voor het eerst dit seizoen in de basis en stond Phillipp Mwene op het middenveld.

Het duel kwam maar moeizaam op gang. Beide ploegen waren aan de bal extreem slordig waardoor er in de hele eerste helft geen schot op doel te noteren viel. PSV kwam met een bal uit de kluts die net boven het doel viel nog het dichtst bij een treffer.

PSV was al flink gehavend en vlak voor rust kwam daar nog een speler bij. Na een botsing leek Yorbe Vertessen last te hebben van zijn ribben en hij moest worden vervangen. In zijn plaats kwam Bruma binnen de lijnen.

Na rust kwamen beide ploegen iets beter voor de dag. Eran Zahavi kreeg na enkele minuten een mogelijkheid, maar zijn schot ging net naast het doel. Een minuut later kwam Monaco-spits Boadu plotseling vrij voor het doel, maar Joël Drommel greep goed in en voorkwam dat de aanvaller kon schieten.

Voor PSV was de gifbeker qua blessures nog lang niet leeg, want na tien minuten in de tweede helft viel ook Carlos Vinícius uit met een spierblessure. Voor hem kwam Ritsu Doan binnen de lijnen. Terwijl die wissel plaats vond lag ook Philipp Max op het gras, maar hij kon uiteindelijk wel verder.

Al snel ging het spel weer richting het niveau van de eerste helft en vielen beide ploegen vooral op door heel veel balverlies en het rondtikken in een veel te laag tempo.

Halverwege de tweede helft kreeg AS Monaco plotseling een enorme kans uit een vrije trap, maar op de doellijn voorkwam André Ramalho een tegentreffer. PSV werd vervolgens ook een paar keer gevaarlijk, maar dat leidde niet tot echte kansen.

De meegereisde PSV-supporters waren het vervolgens zat en lieten tien minuten voor tijd weten dat ze Maximiliano Romero in het veld wilden hebben. Die wissel kwam uiteindelijk één minuut voor tijd.

Diep in blessuretijd werd de thuisploeg toch plotseling nog gevaarlijk. Max werd er aan de rechterkant uitgelopen, maar omdat de voorzet vervolgens zwak was eindigde het duel in de bekende brilstand.
Discussieer mee op de forums


Tags

monaco noteren voorkwam balverlies bloedeloze boadu botsing bruma carlos dichtst doan doellijn drommel eran gehavend gifbeker ginkel gras gutierrez kluts maximiliano mwene philipp phillipp ramalho ribben romero rondtikken vertessen vinicius zahavi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

afgeschaald basarnhem beperken clubsporters code corona drommel emotioneel enerzijds families feyenoord golf griep griepje griepseizoen heerenveen horeca ivermectine kabinet kapitale koe kont kous lichaamsbeweging scorendemiddenvelderaub vaccin vaccinatiegraad vaccineren variant zorg