Transparent
Inloggen
Sluiten

André Ramalho: 'We hebben alles nog in eigen hand'

4 november 2021 23:07

In gesprek met ESPN gaf André Ramalho aan gedeeltelijk teleurgesteld te zijn na het duel tegen AS Monaco. "Want we wilden natuurlijk winnen. Het was voor ons heel belangrijk om die drie punten te pakken, omdat we thuis verloren hadden", aldus Ramalho. "We wisten echter ook dat een gelijkspel geen slecht resultaat zou zijn. Er zijn nog twee wedstrijden en we hebben alles nog in eigen hand."

Zelf was de verdediger heel belangrijk met een redding op de lijn. "Dat is mijn doel als verdediger. Ik moet zo goed mogelijk verdedigen", zo gaf hij aan. "Maar ik kan het niet alleen doen. We moeten het samen doen en vandaag deed het team het geweldig. We wisten dat het belangrijk zou zijn om de nul te houden en dat hebben we gedaan. Ik moet iedereen daarmee feliciteren."

Gevraagd werd aan Ramalho hoe het komt dat PSV zo veel blessures heeft. "Ik geloof niet dat het iets met de trainingen te maken heeft. Ze houden altijd in de gaten hoe moe iemand is en passen daar de training op aan", zei hij daarover. "Misschien is het gedeeltelijk pech, misschien moeten sommige spelers meer trainen om de spieren sterker te krijgen. Het is gewoon moeilijk te zeggen. Ik hoop vooral dat we geen blessures meer krijgen."




Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho espn feliciteren moe monaco spieren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kroes madueke malaise manolev nederland oogt overmars praag psvrijnwoude rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage