Transparent
Inloggen
Sluiten

Olivier Boscagli: 'Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat we in deze opstelling zouden beginnen'

4 november 2021 23:24

In gesprek met ESPN gaf Olivier Boscagli aan genoten te hebben om voor het eerst in Monaco te mogen spelen. "Ik had echt vlinders in de buik. Het was voor mij heel belangrijk vandaag", aldus Boscagli. "We hebben het ook goed gedaan vandaag. We wisten dat het belangrijk was om een punt te pakken. We wisten dat het een heel goede ploeg was. Thuis hadden we al gezien dat het een lastig te bespelen ploeg was, maar dat hebben we nu heel goed gedaan. De laatste wedstrijden hadden we veel problemen om het doel schoon te houden, maar nu hebben we verdedigend ijzersterk gespeeld."

Gevraagd werd of het lastig is om steeds op een andere positie te moeten spelen. "Het is soms wel even moeilijk. De ene keer sta ik achterin en dan weer op het middenveld", zo gaf hij aan. "Maar ik doe dat met een glimlach, want ik sta in de basis iedere keer. Dat is voor mij het belangrijkste. De trainer weet dat hij mij overal kan zetten."

Boscagli was vol lof over het spel van Érick Gutiérrez. "Dat was echt ongelofelijk. Hij heeft dit seizoen pas 50 minuten gespeeld, maar speelde vandaag echt heel goed. Daar zijn we heel blij mee", zei hij daarover. "Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat we in deze opstelling zouden beginnen, ook met Phillipp verder naar voren. Maar ik ben blij voor Guti en ik hoop voor hem dat dit niet de laatste keer zal zijn."




Discussieer mee op de forums


Tags

boscagli buik espn glimlach guti gutierrez ijzersterk monaco phillipp schoon vlinders

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje