Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitduel tegen Fortuna Sittard is voor PSV einde van derde blok aan wedstrijden

6 november 2021 00:38

Voor PSV eindigt zondag het derde blok aan wedstrijde in Limburg. De ploeg van Roger Schmidt neemt het dan op tegen Fortuna Sittard, de nummer zestien van de Eredivisie bij de start van de speelronde. Fortuna ging vorige week in een spectaculaire wedstrijd nog met 4-3 onderuit tegen Go Ahead Eagles.

PSV speelde voor de Eredivisie 21 keer eerder een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Tot nu toe wist het 14 keer te winnen, speelde het 3 keer gelijk en verloor het 4 keer. In het seizoen 1992/1993 werd met 1-5 de grootste zege behaald, terwijl vorig seizoen met 1-3 werd gewonnen.

PSV komt zondag tegenover twee oude bekenden te staan aangezien Yanick van Osch en Nigel Lonwijk beiden in de jeugdopleiding hebben gespeeld. Tot een officieel duel in het eerste elftal kwamen ze nooit, al behoorde Van Osch wel drie seizoenen tot de A-selectie.




Tags

fortuna eredivisie osch bekenden eagles lonwijk nigel roger schmidt spectaculaire wedstrijde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij eredivisie feyenoord flamingo hendrikus jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage