Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Het is een goed teken dat ook de spelers geïrriteerd zijn over die tegentreffer'

7 november 2021 17:22

Roger Schmidt was in gesprek met ESPN uiteindelijk tevreden over zijn ploeg. "Ik ben blij met ons spel. Zulke wedstrijden zijn nooit makkelijk om te spelen", aldus Schmidt. "We hadden ook al vroeg pech met de blessure van Jordan Teze en Phillipp Mwene viel in de rust uit. Maar we hebben de wedstrijd gecontroleerd, goed gespeeld en een hoop kansen gecreëerd. De overwinning is volkomen terecht."

Over het tegendoelpunt was de trainer niet te spreken. "Daar ben ik geïrriteerd over", zo gaf hij aan. "Het is een goed teken dat de spelers dat ook zijn. Maar we speelden zo goed dat we de nul hadden moeten houden."

De trainer werd gevraagd naar de blessures binnen zijn ploeg. "Bij Jordan is het wel duidelijk dat het om een spierblessure gaat. We zullen de mri af moeten wachten, maar hopelijk is hij over drie of vier weken weer inzetbaar", zei hij daarover. "Phillipp kreeg donderdag een tik en daar had hij last van. We wisten al dat hij geen hele wedstrijd kon spelen en besloten in de rust geen risico te nemen. Daarom hebben we Mauro Junior als rechtsback gezet."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger jordan phillipp espn gecontroleerd mauro mri mwene tegendoelpunt teze

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje