Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Sangaré opnieuw VI's Speler van de Week

8 november 2021 10:40

Ibrahim Sangaré is door Voetbal International uitgeroepen tot Speler van de Week. In alle wedstrijden van dit weekend was de middenvelder van PSV de enige speler die een 8,5 kreeg voor zijn wedstrijd. Bruma kreeg een 8. De Ivoriaan is bovendien de eerste speler dit seizoen die twee keer wordt uitgeroepen tot Speler van de Week. Ruim een maand geleden werd hij dat ook al na de wedstrijd tegen Sparta.

In het algemeen klassement van VI staat Sangaré inmiddels op een vijfde plaats. Daarmee is hij niet de beste PSV'er, aangezien Cody Gakpo op een tweede plek staat. Olivier Boscagli is met een vijftiende plaats de derde PSV'er in de lijst.

In het Algemeen Dagblad en De Telegraaf hebben Sangaré en Bruma ook een plekje gekregen in het Elftal van de Week. Sangaré is met een 8 in het AD ook hier de best beoordeelde speler van de Eredivisie, al kregen nog vier andere spelers hetzelfde cijfer. In het algemeen klassement staat hij op een tweede plaats.




Discussieer mee op de forums


Tags

sangare bruma klassement boscagli cody eredivisie gakpo ivoriaan sparta telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje