Transparent
Inloggen
Sluiten

EDCO nieuwe Official Partner van PSV

9 november 2021 11:17 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

EDCO nieuwe Official Partner van PSV; image source: Pro Shots

Via de officiële kanalen meldt PSV dat EDCO Eindhoven BV als Official Partner tot medio 2023 aan de club gebonden is. EDCO is in 1978 opgericht als import/exportbedrijf en heeft sindsdien een unieke positie verworden als global trade partner. Onder meer Grundig, Motorola, Dunlop en Philips behoren tot het merkportfolio.

Meer op PSV.nl




Tags

edco dunlop exportbedrijf grundig import merkportfolio motorola trade verworden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Heeft Frans Janssen weer top gedaan = goud waard voor psv...
+4/-0

 
2 jaar geleden
Inderdaad.

Misschien was ik vroeger wat minder oplettend maar het enige dat ik me van zijn voorgangers kan herinneren is dat ze altijd maar riepen dat PSV qua sponsoring op de max zat en er verder weinig meer mogelijk was.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Hopelijk minimaal een half Zahavi salaris per jaar :-)
+2/-0

 
Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Die kennen ze beter een no cure no pay contract geven! Of in dit geval: No goal, No pay! Ik weet nog dat Luuk toen hopeloos uit vorm was een paar jaar geleden, maar Zahavi kan er ook wat van zeg.
+1/-1

 
;-), En zoals het op het moment gaat doen Mario en Marco ook maar sporadisch iets waar ze telkens ook lang op teren, en dat is niet onder hun kunnen, maar gewoon wat er nog rest van hun kunnen, en daar kunnen ze niks aan doen aangezien het er niet meer in zit.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje