Transparent
Inloggen
Sluiten

'Coronamaatregelen worden aangescherpt: drie weken geen publiek bij sportwedstrijden'

12 november 2021 00:53 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

"Coronamaatregelen worden aangescherpt: drie weken geen publiek bij sportwedstrijden"; image source: Pro Shots

Vanwege de oplopende coronabesmettingen zal het Kabinet vrijdagavond op een persconferentie nieuwe maatregelen gaan aankondigen. Onder meer de NOS meldt dat een van de maatregelen een gedeeltelijke lockdown voor drie weken zal zijn. In die periode zal er geen publiek welkom zijn bij sportwedstrijden. De maatregelen zullen vanaf zaterdag 19:00 uur ingaan.

Mocht de lockdown bij drie weken blijven zal PSV in ieder geval de thuiswedstrijden tegen Vitesse en Sturm Graz en de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen in een leeg stadion moeten spelen. Mogelijk ook nog de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, afhankelijk van wanneer de lockdown eindigt.

Het is bovendien ook de bedoeling dat na de lockdown het beleid voor coronatoegangsbewijzen zal worden aangepast. De QR-code zal worden blijven gebruikt en zal bovendien ook op meerdere plekken gebruikt gaan worden. Echter zal er alleen nog een QR-code worden versterkt indien iemand volledig gevaccineerd is of is genezen van een coronabesmetting. Testen voor Toegang zal dan niet langer zorgen voor een QR-code. Een definitieve beslissing hierover is echter nog niet genomen.

Meer op NOS.nl




Tags

lockdown code sportwedstrijden coronamaatregelen aankondigen coronabesmetting coronabesmettingen coronatoegangsbewijzen genezen gevaccineerd graz heerenveen kabinet nos sturm toegang utrecht vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje