Transparent
Inloggen
Sluiten

'Cody Gakpo ondergaat in Qatar check aan enkel'

14 november 2021 16:45 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Cody Gakpo ondergaat in Qatar check aan enkel"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Cody Gakpo momenteel in Qatar is om zijn enkel te laten onderzoeken. De aanvaller ondergaat een check bij een medisch expert in Doha. Alles gaat in goed overleg met de medische staf van PSV. Aanvankelijk waren er zorgen omdat hij nu voor de tweede keer dezelfde blessure heeft opgelopen. Aan het begin van dit kalenderjaar raakte hij geblesseerd na een harde overtreding in de uitwedstrijd tegen Sparta.

Volgens betrokkenen loopt het herstel van Gakpo goed. In de komende weken wordt de international dan ook weer terugverwacht. Wanneer precies is nog onduidelijk.

Meer op ED.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo check qatar expert medisch sparta

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Apart dat zulks uitgerekend daar dient te geschieden, maar fitte Gakpo is enige dat telt.
+2/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Las op VI dat daar de allerbeste enkel specialist zit, dus vandaar dat het daar moet.
+2/-0

 
3 weken geleden
Daar zitten enkel maar specialisten
+2/-0

3 weken geleden
PSV moet hetzelfde doen als destijds met Ola Toivonen.
De placenta dokter laten invliegen. Dat zorgt voor de snelste revalidatie.
+3/-0

3 weken geleden
Ik was wat naïef, ik hoopte dat hij na de interlandbreak wel weer aan kon sluiten. Niet dus.
+1/-0

3 weken geleden
De vele blessures kunnen PSV opnieuw op gaan breken dit seizoen.Het resultaat zal zijn dat PSV verder achterop raakt ,en het gat groter word , bovendien komt de concurentie onder je dan dichterbij.Het enige wat je kan verbeteren in deze situatie is een goede investering.Cody moet zorgen na de winterstop weer aan te sluiten.Hetzelfde geld voor Madueke,en Zahavi en propper. Ondertussen moeten gotze ginkel zorgen dat ze fit gaan zijn voor het resterend programma. Na de winterstop zijn we sangare wekenlang kwijt voor de afrika cup.Vanwege alle perikelen doet PSV er verstandig aan een ijzersterke ijzervreter op het middenveld erbij te halen. Gooi een visje uit naar sasa lukic ,25 jaar ,international servie, verdedigend/centrale middenvelder speler van Torino.Het zal een stevige investering van 10 miljoen om en nabij worden ,maar dan heb je ook kwaliteit waar PSV direct sterker van word met een verdubbeling van zijn restwaarde in het verschiet,gezien zijn leeftijd en internationale caps.Ophouden met spelers voor de breedte,en lef hebben om te investeren in spelers met kwaliteit
+2/-3

3 weken geleden
OT, Ik heb al een paar jaar het gevoel dat de kwaliteit van het huidige Nederlands elftal overschat wordt. De spelers zijn wel goed, maar niet van de buitencategorie die we jarenlang van het NL-elftal gewend zijn. We hebben niet het niveau van Van Persie, Robben en Snijder, die nog door veel kwaliteit-spelers werden ondersteund. Ik zie ons geen echte rol spelen op een wk.
+4/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 weken geleden
Ik moet eerlijk gezegd steeds lachen om je reacties rondom het Nederlands elftal. Schijnbaar boeit het je niet dat het voor verkopende clubs (zoals PSV) van enorm belang is dat er internationaal gepresteerd wordt door onze parels. Zowel voor hun land en de club zouden ze moeten schitteren. Of denk je dat de waarde van een Gakpo gebasseerd wordt op prestaties tegen FC bus parkeren?
+3/-7

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Nog één keer dan: ik kan niet zijn voor een team met spelers die ik tot op het bot haat en niks goeds gun.

Daarnaast staat de Europacup I die wij wonnen voor altijd in de schaduw van die andere Europese beker die dat jaar werd binnengehaald (hoewel ik er destijds wel vrede mee kon hebben).

En dan zijn er nog een aantal redenen waarom ik 100% anti Oranje (althans het Nederlands voetbalelftal) ben maar daarop ga ik nou niet in.

Tegenvraagje: waarom wél voor Oranje zijn?
+6/-2

 
3 weken geleden
In 88 wonnen we de Europa cup met een aantal spelers ( ex ajaks) die jij het jaar ervoor dus nog zo intens haatte en niks gunde. Beetje hypocriet
+6/-2

 
3 weken geleden
Klopt dat er toen ex-Ajacieden bij PSV speelden. Heeft verder niks met hypocrisie te maken. Ik was toentertijd nog vrij jong en vergevingsgezind. Komt nog bij dat het toen een andere voetbaltijd betrof. Door de jaren heen is de échte haat, de pure haat, alleen maar toegenomen en die is inmiddels zéér diep.
+6/-2

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 weken geleden
Ik ben trots op Nederland en mijn paspoort. Ik sta voor mijn land. Ik juich voor Max Verstappen, Michael van Gerwen maar ook anderen. Als PSV’ers in het NL’s elftal opvallen gaat hun waarde fors omhoog. Meerdere redenen om voor NL te zijn. Ik word een beetje moe van dat haten van mensen met aan ander petje op. Spelen ze morgen voor PSV dan zijn het in 1x Helden. Zie Berghuis bij de snavels. Hypocriet allemaal.
+5/-9

 
3 weken geleden
Nou ik sta daar heel anders in. Ik ben niet per se voor sporters omdat zij toevallig Nederlanders zijn. Vaak wel maar vaak ook niet. Om het op het voetbal te betrekken, ooit zei iemand dat voetbal oorlog is. Daar kan ik mij aardig in vinden (al is die iemand dan afkomstig uit het 'foute kamp').
+2/-2

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

3 weken geleden
Gaat Rutte nu v Gaal de maat nemen?
+2/-0

3 weken geleden
@killerfmc: Ik ben dolgelukkig als Ajax weer eens punten laat liggen, gun ze helemaal niks. Maar waarom zou je een Ajax-speler die voor z'n land uitkomt tot op het bot haten? Dat is toevallig iemand die bij die club speelt voor z'n boterham. Goeie vraag van Averpsv: eerst haatte je Wouters, Koeman, Vanenburg, Kieft, Lerby, etc tot op het bot? En toen ze een PSV shirt aantrokken, hield je van ze?
+3/-1

 
3 weken geleden
Ik heb de vraag boven al beantwoord, maar goed, nogmaals dat was toen en dit is nu. Jaren (19)'80 geheel andere tijd. Het kon toen nog en ik stond er anders in. Met de transfer van Jan Wouters was ik al niet écht blij om nog maar te zwijgen van de komst van Andy van der Meyde.
+1/-0

 
3 weken geleden
Andersom de vraag, is het niet hypocriet om spelers uit te fluiten, voor weet ik wat uit te maken, en de week erop toe te juichen met een ander shirt aan? Ik zal de term haat niet snel gebruiken, maar ik ga een heel eind met killer mee in deze.
+2/-0

 
3 weken geleden
Ik juich een Klaassen of een Blind niet toe. Maar ik hoop wel dat Oranje meedoet aan een EK of een WK, dat maakt zo'n mooi toernooi veel interessanter om te volgen. Ik heb eerder een broertje dood aan die huppelkudtjes die populair moeten doen op een plein of in een kroeg terwijl ze normaliter geen reet om voetbal geven.
+2/-0

 
3 weken geleden
En dat is mijn 2e voornaamste reden inderdaad. Fuck die bos met wortelen en oranje schmink. Iedereen zijn ding, maar die van mij is het niet.
+2/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
En dat is tevens een van mijn andere grote redenen voor mijn aversie jegens Oranje van zeg maar na 1988. Het gros van diegenen die, opeens (meestal tijdens een EK of WK), voor Oranje zijn, zijn zo fake als maar zijn kan. Daarnaast bestaat het reguliere Oranjelegioen ook veelal uit clowns i.p.v. diehard supporters. Voeg daaraan toe de tenenkrommende commercie rond eindtoernooien en mijn zacht gezegd niet bijster warme gevoelens voor de (K)NVB* en je komt al een eind.

Overigens heb ik, nog op het oude PN forum, in 2010 aan de vooravond van het WK in Zuid-Afrika een anti-Oranje topic geopend. Het aantal mede- & tegenstanders ontliep elkaar destijds niet veel. Dat toernooi was trouwens één grote lijdensweg voor mij, doch met opperste opluchting c.q. ontlading op het eind.

*die K moet je verdienen
+3/-1

 
3 weken geleden
Absolute ontlading aan het eind 😍
+1/-0

 
3 weken geleden
Omdat die snavels altijd de voorkeur krijgen, dát steekt mij het meeste. Denk aan Veldman, bij PSV vertrokken naar Amsterdam en meteen bij Oranje. Of Stekelenburg na het tegenhouden van 4 terugspeelballen tegen degradatiekandidaten hop in de basis van Oranje. Dáárom laat ik geen traan vanavond als Nooraegen zou winnen. En áls dat gebeurt liefst door een blunder van die kauwgumknauwende irritante kwal.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.835 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

basarnhem bruma code corona doan drommel feyenoord griep griepje heerenveen kabinet mauro mvogo nikiforov pasveer puntenverlies ramalho schmidt scorendemiddenvelderaub skipper sociedad topsportmentaliteit tsaar unnerstall utrecht variant vinicius vitesse zahavi zorg