Transparent
Inloggen
Sluiten

Mario Götze: 'Iedereen in de selectie is klaar om er te staan'

20 november 2021 18:51

Na een geweldige eerste helft had PSV Vitesse al op de knieën. Doelpunten van Sangaré en Bruma zorgden voor een ideaal scenario, wat PSV na rust in de gelegenheid stelde om de wedstrijd zakelijk uit te spelen. Bij ESPN gaf Mario Götze aan dat hij enorm blij is met de brede selectie van zijn ploeg.

“We waren er vandaag echt klaar voor. Iedereen wist wat we moesten doen en we wilden onze kwaliteit laten zien. We hebben denk ik twee verschillende helften gezien met de doelpunten in de eerste helft en de zakelijkheid na rust. Ondanks dat we niet iedereen beschikbaar hadden, hebben we een goede wedstrijd gespeeld, zeker in de eerste helft. We moeten omgaan met de situatie waarin we niet iedereen fit hebben. Vorig seizoen hebben we ook een gedeelte gehad met veel blessures. Het spreekt voor de ploeg dat iedereen er staat wanneer het moet. Zeker in een lang seizoen als dit is het een heel goed teken. De kleine blessure die ik tegen het eind van de wedstrijd opliep, stelt niets voor.”




Tags

gotze bruma espn knieen sangare vitesse zakelijkheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage