Transparent
Inloggen
Sluiten

André Ramalho: 'Ik moet me nu echt inhouden'

28 november 2021 20:00

In gesprek met ESPN gaf André Ramalho aan enorm te balen van het puntverlies tegen Heerenveen. "Ik moet me nu echt inhouden. We waren duidelijk de betere ploeg en kregen veel kansen", aldus Ramalho. "Wederom moeten we gaan leren van onze fouten. Het mag niet gebeuren dat de tegenstander maar één echte kans krijgt en dat is direct een goal. Wij kregen veel kansen, maar scoren dan niet."

Het zware speelschema eiste ook zijn tol. "We waren niet meer fris", zo gaf de verdediger aan. "Desondanks waren wij overduidelijk de betere ploeg en speelden ook gewoon goed. Ons druk zetten ging uiteindelijk minder goed. Toen merkten we ook wel dat we niet meer fris maken. Desondanks moeten we gewoon blijven verdedigen, maar vooral gewoon die wedstrijd eerder afmaken. Bij 0-1 gelooft iedere ploeg er nog in."

Ramalho was het eens met de opmerking dat het voor rust al beslist had moeten zijn. "Dat is heel mijn punt", zei hij daarover. "We moeten wedstrijden eerder beslissen. Zeker op dagen zoals vandaag dat we niet fris zijn. We wisten vooraf al dat we aan het eind vermoeid zouden zijn en dat gebeurde ook. We hadden het daarom al eerder moeten beslissen."




Discussieer mee op de forums


Tags

ramalho inhouden eiste espn heerenveen merkten speelschema tol

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje