Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Uiteindelijk hebben we gewoon te weinig gescoord'

28 november 2021 20:11

Roger Schmidt was in gesprek met ESPN zeer teleurgesteld. "Dat lijkt me wel duidelijk. We waren veel beter en kregen ook veel meer kansen", aldus Schmidt. "Maar in voetbal blijft het altijd hetzelfde. Je moet de kansen ook afmaken. We hadden twee opties. Of die zes, zeven kansen afmaken of achterin de nul houden. We waren tot beide niet in staat."

De trainer was het wel eens met de opmerking dat zijn ploeg uitstekend aan de wedstrijd begon. "Maar uiteindelijk zal die bal wel in het net moeten", zo gaf hij aan. "Dat bracht vandaag de beslissing. Natuurlijk waren wij beter, kregen de kansen en controleerden de wedstrijd, maar het is ook belangrijk dat we het tot het einde vol blijven houden. Dat lukte niet meer. Uiteindelijk hebben we gewoon te weinig gescoord."




Tags

schmidt roger controleerden espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage