Transparent
Inloggen
Sluiten

Joël Drommel: 'Ik had mijn doel gewoon schoon moeten houden'

28 november 2021 20:27

In gesprek met ESPN gaf Joël Drommel aan lang het gevoel gehad te hebben dat PSV de negatieve reeks in Heerenveen eindelijk kon verbreken. "Vooral in de eerste helft. We hebben zo veel kansen gehad", aldus Drommel. "Zo veel mogelijkheden en zo veel balbezit. En dan geef je het zo uit handen."

De doelman zag zijn ploeggenoten kans op kans missen. "Maar dat heb je soms en dan moet je achterin gewoon de nul houden. Dat lukte niet", zo gaf hij aan. "Ik had die bal of moeten klemmen of beter weg moeten stompen. In eerste instantie dacht ik dat André die bal weg zou koppen. Maar ik had het gewoon beter moeten doen. Ik weet dat het niet goed is van mezelf en ik weet dat ik daar beter mee om had moeten gaan."

De laatste wedstrijden lukte het nog om de nul te houden. "Vandaag moest de derde op rij worden, maar dat lukte niet en dat is jammer", zei hij daarover. "Het is achteraf allemaal heel makkelijk praten, maar ik had mijn doel gewoon schoon moeten houden."




Discussieer mee op de forums


Tags

drommel schoon espn heerenveen klemmen stompen verbreken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage