Transparent
Inloggen
Sluiten

Ritsu Doan: 'Ik geniet om samen te mogen spelen met dit team'

15 december 2021 23:24

Ritsu Doan was in gesprek met ESPN tevreden over zijn wedstrijd. "Het was nu natuurlijk voor de beker, dan weet je dat het zwaar gaat worden. Maar we verdienden om te winnen, het was een goede wedstrijd", aldus Doan. "Twee goals scoren is lekker, maar mijn ploeggenoten hebben daar ook bij geholpen. Daar moet ik ze voor bedanken."

De Japanner blikte zelf terug op zijn treffers. "Het eerste doelpunt was een combinatie met Mario, dat was een goede een-twee met hem", zo gaf hij aan. "Bij de tweede zocht ik naar een ploeggenoot, maar zag vervolgens het moment om zelf te schieten en dat was een goede goal."

Doan is Roger Schmidt dankbaar voor de kansen die hij krijgt. "Hij geeft me het vertrouwen. Ik geniet om samen te mogen spelen met dit team", zo gaf hij aan.




Tags

doan geniet espn roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje