Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Ik begrijp dat je niet altijd jouw beste wedstrijd kan spelen'

16 december 2021 00:37

In gesprek met ESPN gaf Roger Schmidt aan blij te zijn dat PSV gewonnen had. "We hadden het onszelf makkelijker kunnen maken en eerder kunnen scoren. Dan hadden we onszelf meer moeite bespaard omdat het dan al eerder beslist was geweest", aldus Schmidt. "Maar we moeten niet vergeten dat dit al onze dertigste wedstrijd van dit seizoen is. Dan begrijp ik dat je niet altijd jouw beste wedstrijd kan spelen."

De trainer werd direct gevraagd naar het spel van Yorbe Vertessen. "Hij heeft zijn best gedaan. Op een paar momenten had hij pech, maar dat heb je ook bij voetbal", zo gaf hij aan.

Niet alleen met de overwinning was Roger Schmidt tevreden. "We hebben de nul gehouden en spelers als Maximiliano Romero en Richard Ledezma hebben kunnen spelen", zei hij daarover. "Het was voor ons een goede dag. Geen blessures en nu herstellen zodat we klaar zijn voor de laatste wedstrijden."




Discussieer mee op de forums


Tags

schmidt roger bespaard dertigste espn ledezma maximiliano romero vertessen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje