Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Uiteindelijk leek het makkelijk, maar het was best zwaar'

19 december 2021 18:49

In gesprek met ESPN was Cody Gakpo het niet eens met de opmerking dat het voor PSV een makkelijke wedstrijd was. "We moesten natuurlijk gefocust zijn en ons best doen. Uiteindelijk leek het makkelijk, maar het was best zwaar", aldus Gakpo. "Dat lag vooral bij onszelf. We maakten niet altijd de juiste beslissingen op het juiste moment en maakten het ons daarmee onnodig lastig."

De aanvaller was dan ook niet helemaal tevreden. "Voor rust hadden we vaker moeten scoren en aan het eind van de wedstrijd had het nog meer kunnen worden als we het beter uit hadden gespeeld", zo gaf hij aan.

Net zoals de vorige wedstrijd werd Gakpo wederom gevraagd naar de spitspositie. "Ik speel liever links en dat weet de trainer ook. Hij is alleen soms aan het schuiven met iedereen die beschikbaar is en hoe hij denkt dat we het beste de wedstrijd in kunnen gaan", zei hij daarover. "Als ik in de spits moet spelen, dan sta ik er. Maar hij weet dat ik liever links sta. De trainer heeft ook gezegd dat ik me in de spits nog beter kan ontwikkelen en daardoor een betere allround aanvaller kan worden, maar links is wel mijn favoriete plek."
Discussieer mee op de forums


Tags

gakpo espn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

antidepressiva arnesen arnhem besmettingen bewijs corona democratie denederlandsegrondwet diego dooddoener duitsland eredivisie farmaceuten feyenoord guti lammers lindsaywilson nederland noodwet onbenul onzin overheid rosario sangare schmidt shevchenko skipper vaccineren veerman zaka