Transparent
Inloggen
Sluiten

Yorbe Vertessen: 'Het was gewoon niet nadenken en schieten'

19 december 2021 19:51

Yorbe Vertessen was in gesprek met ESPN blij met zijn twee doelpunten. Hij opende al snel de score toen hij als invaller binnen de lijnen was gekomen. "Ik raakte hem behoorlijk lekker", aldus Vertessen. "Het was gewoon niet nadenken en schieten. Hij vliegt er vervolgens heel mooi in."

Vlak voor zijn tweede treffer besloot Vertessen voor eigen kans te gaan in plaats van de bal aan Carlos Vinícius te geven, wat zorgde voor een woedende trainer. "Nu ik het zo zie, had ik hem moeten geven. Ik zag hem alleen niet op dat moment", zo gaf hij aan. "Ik was te gefocust op de goal en de keeper. Ik wilde hem naast de keeper schuiven, maar hij kwam tegen zijn teen aan."

De Belg maakte zijn fout goed door enkele seconden later alsnog te scoren. "Hij kwam gewoon perfect voor mijn voeten", zei hij daarover. "Ik kon niet veel meer doen. Ik probeerde hem gewoon voor de goal te krijgen en dat lukte ook nog."




Discussieer mee op de forums


Tags

vertessen carlos espn seconden teen vinicius

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje