Transparent
Inloggen
Sluiten

Yorbe Vertessen Speler van de Week bij VI en Algemeen Dagblad

20 december 2021 10:29

Yorbe Vertessen is door Voetbal International uitgeroepen tot Speler van de Week. De Belg was met als invaller met twee doelpunten en een assist zeer belangrijk voor PSV. Als enige speler in de Eredivisie kreeg hij een 8,5 voor zijn wedstrijd.

Ook in het Algemeen Dagblad was Yorbe Vertessen de beste speler van het weekend. Daar kreeg hij een 7,5. Samen met Phillipp Mwene, André Ramalho en Ibrahim Sangaré veroverde hij bovendien ook een plekje in het Elftal van de Week.

Samen met Mwene staat Vertessen ook bij De Telegraaf in het Elftal van de Week, net zoals de door PSV verhuurde Michal Sadílek. Daarin worden tegenwoordig echter geen punten meer uitgedeeld. Rapporteur Regi Blinker was wel vol lof over beide doelpunten van de Belgische aanvaller van PSV.




Discussieer mee op de forums


Tags

vertessen mwene blinker eredivisie phillipp ramalho rapporteur regi sadilek sangare telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage