Transparent
Inloggen
Sluiten

Ibrahim Sangaré in selectie Ivoorkust voor Afrika Cup

23 december 2021 15:09
Foto: Pro Shots

Ibrahim Sangaré in selectie Ivoorkust voor Afrika Cup; image source: Pro Shots

Ibrahim Sangaré is opgeroepen voor het nationale elftal van Ivoorkust voor de Afrika Cup van komende maand. De middenvelder van PSV maakt deel uit van de 28-koppige selectie die in Kameroen gaat strijden om de Afrika Cup. Het toernooi begint op zondag 9 januari. De finale wordt gespeeld op zondag 6 februari.




Tags

afrika ivoorkust sangare kameroen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Dus dan zal je hem wel moeten missen. Is niet anders. Consequentie van het aantrekken van Afrikaanse spelers.
+1/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Tenzij hij er zelf voor kiest om niet te gaan natuurlijk.
+3/-0

2 jaar geleden
Het is wel eens de reden geweest om geen Afrikaanse spelers te scouten,echter is het wel fijn om hem erbij te hebben.
Waarschijnlijk is hij zelfs de revelatie van dit seizoen voor onze selectie,buiten dat is de groep groot genoeg om het gat op te vullen.
+1/-0

2 jaar geleden
Nou, maak jezelf een nog grotere held door je af te melden en lekker in Eindhoven te blijven om kampioen te worden.
+3/-2

 
2 jaar geleden
Ik heb liever spelers die de trots hebben om voor hun land uit te komen
+3/-0

 
2 jaar geleden (gewijzigd)
Hadden ze dat ook nog maar voor de clubs waar ze voor spelen, het zijn tegenwoordig vrijwel allemaal nog maar broodvoetballers.
De enige bij ons die dat misschien nog niet is is Gakpo omdat hij uit de regio komt, het merendeel ziet PSV alleen maar als springplank naar hopelijk meer.
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik ook. Moet dat toernooi alleen niet precies zijn wanneer wij nog volop voor 3 prijzen strijden, wij het daar nogal moeilijk mee hebben en Sangare onze belangrijkste speler is.
Leuk hoor Ivoorkust en die Afrika Cup maar ik heb toch meer met PSV.
+1/-0

2 jaar geleden
Net als onze concurrent gewoon een vervanger halen mocht Sangare naar dit toernooi gaan. We waren altijd de club van het grote denken.
+2/-1

 
2 jaar geleden
Helaas is Sangare veel belangrijker voor PSV (zonder twijfel beste speler van het seizoen tot nu toe) dan Haller voor Ajax. Natuurlijk een mooi toernooi en natuurlijk moet hij gaan. Helaas mist hij wel een hele reeks grote wedstrijden. Gezien de loting zien wij hem niet snel terug vrees ik ..
+1/-0

2 jaar geleden
Een maandje geleden zei hij nog dat hij twijfelde tussen PSV en de Afrika Cup. Sindsdien heb ik niks meer van hem gehoord. Is het wel definitief?
+1/-0

2 jaar geleden
Mocht hij gaan hoop ik dat Ivoorkust de finale verliest 😎
Wie betaald zijn riante salaris ? Niet Ivoorkust …
+2/-2

2 jaar geleden
Een winnaar levert altijd meer op dan een verliezer.
Dus ik hoop dat hij de winnende in de finale maakt.
+1/-0

Ik hoop dat ze er na de groepsfase al uit liggen, zodat hij tegen Ajax weer mee kan doen
+3/-1

2 jaar geleden
Wat misgunt iedereen Sangaré de kans om op een groot toernooi te spelen. Ivoorkust heeft zich in het (superlastige) Afrikaanse kwalificatietraject niet geplaatst voor het WK en iedereen verwacht hier dat Sangaré zich zomaar afmeldt voor een eindtoernooi. Beetje egoïstisch niet?
+2/-0

 
Ongelooflijk, sommige mensen gaan wel erg ver om hun persoonlijke stelling te verdedigen, gunnen we een ander dan helemaal niks meer? Kom nou zeg! Wens hem alle succes toe, nondejuu zeg wanne egoisme
+1/-0

 
2 jaar geleden
Ik gun hem dit seizoen de landstitel, de beker en de Conference League bij PSV. En dat hij zo snel mogelijk weer zonder blessure terugkeert in Eindhoven.
+3/-0

2 jaar geleden
Dat de blinde paniek daar ook moge toeslaan en de heleboel wordt afgelast...

20 - 22 BLACK(ness/mail/box/matters)

2022 Bright and Light ?
+1/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Sangaré hoort gewoon zijn best te gaan doen met zijn land, en ik gun hem van harte dat hij de grote man wordt van Afrikaans kampioen Ivoorkust. Ajax schakelt door Brobby te halen, daar moet PSV dan maar een voorbeeld aan nemen. Bovendien spelen al die buitenlanders bij PSV omdat de club daar zelf voor gekozen heeft. Niet zo lang geleden speelde PSV met maar liefst 10(!) buitenlanders, de enige Nederlander was Drommel en dat had volgens velen Mvogo of misschien wel Unnerstahll moeten zijn. Dan hadden we 11 buitenlanders in het veld staan! Ik zou graag zien dat er veel meer Nederlanders op het veld staan. Is beter voor de communicatie, de saamhorigheid, en herkenbaarheid. En als Nederland voetbalt hoeft PSV niet te spelen. Hoeven we ook niet te mekkeren als er een Afrikaans kampioenschap wordt gespeeld.
+4/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje