Transparent
Inloggen
Sluiten

Cody Gakpo: 'Het belangrijkste voor ons was dat we wonnen en we de eerste seizoenshelft bovenaan eindigden'

23 december 2021 22:12

In gesprek met ESPN gaf Cody Gakpo aan zich niet al te druk te maken over het spel tegen Go Ahead. "Het belangrijkste voor ons was dat we wonnen en we de eerste seizoenshelft bovenaan eindigden", aldus Gakpo. "Meer zat er vandaag ook niet in. Dan moet je gewoon zorgen dat je wint. We hebben het uiteindelijk zakelijk gewonnen."

Ondanks de vroege voorsprong werd het geen leuke wedstrijd. "We speelden het ook niet goed uit", zo gaf hij aan. "Maar uiteindelijk 2-0. Nu lekker genieten van de Kerstdagen."

Gevraagd werd aan de aanvaller of hij tevreden terugkijkt op de eerste seizoenshelft. "We hadden het een paar wedstrijden wel beter moeten spelen, maar uiteindelijk staan we nu bovenaan na achttien wedstrijden, zei hij daarover. "Maar dat is niet genoeg. We moeten aan het eind ook bovenaan staan en daar gaan we hard voor werken."




Tags

gakpo cody espn kerstdagen terugkijkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.843 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage