Transparent
Inloggen
Sluiten

Yorbe Vertessen: 'Ik moet die basisplaats gaan afdwingen'

23 december 2021 22:21

Yorbe Vertessen werd in gesprek met ESPN gevraagd naar de opmerkingen van Luc Nilis dat hij wat mondiger moet gaan worden. "Ik begrijp wat hij bedoelt", aldus Vertessen. "Ik moet wat meer rechtuit worden en voor mezelf opkomen. Maar ik ben gewoon best bescheiden. Elke kans die ik krijg laat ik op me afkomen en verder zie ik het wel."

Vertessen heeft zich daar wel al in ontwikkeld. "Vroeg was ik veel te lief en liet ik makkelijk over me heen lopen", zo gaf hij aan. "Ik heb nu wel geleerd om toch wel mijn mannetje te staan, maar dat is op sommige momenten nog niet genoeg. Je moet gewoon de momenten kiezen om voor jezelf op te komen."

De aanvaller kreeg ook de vraag wat zijn doelen zijn voor de tweede seizoenshelft. "Gewoon zoveel mogelijk speelminuten", zei hij daarover. "Ik moet die basisplaats gaan afdwingen.
Discussieer mee op de forums


Tags

vertessen bescheiden espn lief mondiger nilis opkomen rechtuit

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

antidepressiva arnesen arnhem besmettingen bewijs corona democratie denederlandsegrondwet diego dooddoener duitsland eredivisie farmaceuten guti lammers lindsaywilson nederland noodwet onbenul onzin overheid rosario sangare schmidt shevchenko skipper vaccineren vvd ymo zaka