Transparent
Inloggen
Sluiten

'Middenvelder uit Deense competitie was in beeld bij PSV'

26 december 2021 14:41 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Middenvelder uit Deense competitie was in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV afgelopen zomer een middenvelder uit de Deense competitie in beeld had als stand-in voor Ibrahim Sangaré. Zijn komst bleek echter niet haalbaar en dat is hij ook zeker niet voor komende transferperiode. In augustus waren er al de geruchten in Deense media dat FC Midtjylland-middenvelder Evander bij PSV in beeld zou zijn. Hij verlengde eerder deze week zijn contract en ligt nog voor lange tijd vast bij de koploper van Denemarken.

Ook de Belgische jeugdinternational Amadou Onana stond op de radar. Hij tekende echter een vijfjarig contract bij het Franse Lille OSC.

Meer op ED.nl




Tags

amadou denemarken evander lille midtjylland onana osc radar sangare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Al dat hadden hebben we niets aan ,en zomer 2021 allang voorbij ...
+3/-0

Maan (geschorst)
2 jaar geleden
Was een leuke speler geweest. Ook Jean Onana van bordeaux was leuk geweest. PSV schijnt overigens bezig te zijn / in verband te worden gebracht met 3 grote talenten van Boca Juniors.
Alan Varela 20 jarige defensieve middenvelder, Cristian Medina 19 jarige centrale middenvelder en Exequiel Zeballos 19 jarige rechtsbuiten, die wordt gezien als opvolger van Madueke. Staan overigens ook in de belangstelling van vele andere grote clubs. Dit zijn natuurlijk wel pareltjes die je veel beter gaan maken, voor Latijnse mentaliteit zorgen en er voor zorgen dat je ook dan weer spelers hebt die je kan gaan verkopen voor 30/50 miljoen.
+1/-0

2 jaar geleden
Wow wat een wereld topic. Iemand die afgelopen zomer al niet haalbaar was en nu helemaal niet meer. Ik wist niet dat komkommers in de winter groeiden?
+4/-0

 
El Frikandel (geschorst)
2 jaar geleden
In de kassen Hendrikus, die gaan gewoon door, ook met kerst.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Bedankt voor dit komkommer nieuws👍😎
+2/-0

2 jaar geleden
Mij ontgaat de relevantie van dit "nieuws"(?) volledig, maar goed het zal wel.
+1/-0

Tante Els zou van dit bericht spontaan een snor en baard van krijgen.
+1/-0

2 jaar geleden
Misschien morgen weer een nieuw topic dat er vorige zomer een aanvaller uit de hoogste divisie van Madagaskar in beeld was. Ik kan haast niet wachten.🤷‍♂️
+2/-0

2 jaar geleden
Als stand-in voor Sangare.
Dat betekent dus dat er geen ideale vervanger is,en nu Sangare nog naar de Africa-cup trekt zit je zonder.
Dus misschien toch nog een opvolger halen?
+1/-0

2 jaar geleden
Zo heeft PSV vorig seizoen overwogen om alleen nog maar thuis met links-gestikte ballen te gaan spelen. Normaal worden ballen met een rechtse stik gemaakt, maar het speciale underfloweffect zou minder zijn met deze ballen. Bleek dat het draad wat je moet gebruiken voor links-gestikte ballen alleen maar in Peru kunt halen. Aangezien daar in het voorjaar van 2020 een enorme sterfte onder alpacas heeft plaatsgevonden door de imubo-schimmel was er te weinig draad beschikbaar. Het weinige draad dat er was is opgekocht door de clubeigenaren van Manchester City, dus ook daar zat het grote voetbalkapitaal ons dwars :\(
+1/-0

 
2 jaar geleden
Weitje op de herdgang creeren,voor het fokken van alpacas.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje