Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV zal in toekomst geen shirts meer zonder clublogo presenteren'

28 december 2021 12:33 - Peesjevee Podcast
Foto: Pro Shots

"PSV zal in toekomst geen shirts meer zonder clublogo presenteren"; image source: Pro Shots

PSV zal in de toekomst geen shirts meer presenteren zonder clublogo. Dat geeft Eli Lejeune, Head of Marcom, Brand & Design van de club, aan in de Peesjevee Podcast. "We hebben hier zeker van geleerd. Ik kan nu vast verklappen dat dit niet meer terug gaat komen", aldus Lejeune. "Ze zijn ook niet veel verkocht. Ik zag zelfs een foto waarop één iemand dat shirt aan had en er vervolgens allemaal reacties op die persoon kwamen hoe hij dat shirt had kunnen kopen."

PUMA koos er voor om dit ontwerp dit seizoen uit te rollen onder alle clubs. "Toen we het te zien kregen, dachten we al meteen dat dit in potentie een shirt kan worden waar mensen iets van gaan vinden", zo geeft Lejeune aan. "Maar wij werken echt goed samen met PUMA. Maar ook clubs als Manchester City, Borussia Dortmund en AC Milan spelen met dit type shirt. Op dat moment hebben we gezegd dat we het gewoon gingen doen en gingen kijken wat er zou gebeuren. Er gebeurde dus ook wat."
Tags

clublogo lejeune puma brand design dortmund eli foto marcom milan ontwerp peesjevee podcast verklappen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Goed dat ze tot dit inzicht zijn gekomen. Dit had je natuurlijk niet van tevoren kunnen zien aankomen. Tenminste, tenzij je even tien seconden had nagedacht natuurlijk.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Bij dit soort statements vraag ik mij weleens af of ze uberhaupt marktonderzoek doen en indien ze het wel doen of het representatief is. Kan me voorstellen dat menig persoon in de voetbalwereld - en zelfs buiten de voetbalwereld - de aanname had kunnen maken dat het niet zo heel succesvol zou zijn zonder logo.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Een marktonderzoek voor een third kit lijkt me nogal overdreven. Laten we het niet groter maken dan het is. Dit is echt bijzaak.
+2/-1

2 maanden geleden
Beetje overtrokken allemaal,blijf het een mooi fris shirt vinden.
Het embleem is in het shirt verweven en het is duidelijker dan ooit om welke shirtsponsor,welke club en uit welke stad het gaat.

Maar als er voortaan weer het embleem op staat,ook meer dan prima!
+2/-1

2 maanden geleden
Oei, een "Head of Marcom, Brand & Design". Da was vruuger een PR-menneke.
+5/-0

5 weken geleden
Door schade en schande... had men toch van tevoren kunnen bedenken.

Hoewel ikzelf niet (meer) aan shirtjes en dergelijke doe, kan een goede uitstraling van een team weldegelijk bijdragen aan succes op het veld.
+1/-0

5 weken geleden
Dortmund heeft dit 3rd kit , in het herkenbare geel. Milan heeft hem in het zwart met donkerrode opdruk , manchester city in het donkerblauw maar met de lichtblauwe opdruk. In ieder geval zijn dat verwijzingen naar de clubkleuren. Wie bij PSV heeft bedacht ,laten we PSV in het mintgroen doen ?. "we gaan het gewoon doen en kijken wat er gebeurd"??.Kijk daarom moet je dat niet bij een klein team van personen neerleggen ,maar bij een klankbord van supporters ,supportersverenigingen etc. Mensen die al hun hele leven weten waar PSV voor staat ,wat het gevoel , de kleuren en de affiniteit met de stad en brabant is ,wie de iconen zijn etc. Ook met logo had dit niks met PSV van doen. Maar een clubshirt zonder logo lijkt meer een PSV pyama
+3/-0

 
4 weken geleden
Al enkele dagen kom ik terug om je reactie te lezen. Lachen is gezond! De beste wensen en een knallend 2022.
+1/-0

5 weken geleden
Wat een wijsheid 🤓, wat een nieuw verworven inzicht 😂: klasse hoor😉
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.799 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

antidepressiva arnesen arnhem besmettingen bewijs corona democratie denederlandsegrondwet diego dooddoener duitsland eredivisie farmaceuten feyenoord guti lammers lindsaywilson nederland noodwet onbenul onzin overheid rosario sangare schmidt shevchenko skipper vaccineren veerman zaka