Transparent
Inloggen
Sluiten

VI TV: Het jaar 2021 van winterkampioen PSV: 'Maar ik geef ze toch een onvoldoende'

30 december 2021 22:13 - VI TV




Tags

winterkampioen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 jaar geleden
Geef ons aan het einde van het seizoen ook maar een onvoldoende ;)
+3/-0

2 jaar geleden
Allemaal nog niet interessant. Ze moeten wat te zeuren hebben bij VI. Dat van die tegendoelpunten is ook altijd een gezeur, ja het is veel maar je hebt bijna de helft van je tegendoelpunten in 2 wedstrijden opgelopen en je hebt 10 keer de 0 gehouden. Lekker zo doorgaan!
+3/-0

2 jaar geleden (gewijzigd)
Ik kan me daar (deels) bij aansluiten. We waren tegen ‘de kleintjes’ veruit de beste, en dat is heel mooi. Er wordt vaak gezegd dat je kampioen wordt tegen de kleintjes. Daarentegen is er tegen ‘grote’ tegenstanders ronduit dramatisch gepresteerd, en dat is al veel langer het geval. Je kunt hier de conclusie uit trekken dat de mentaliteit top is maar de kwaliteit ondermaats. Kampioen worden door te winnen van de kleintjes en te verliezen van de andere toppers levert net zo goed een plaats op in de CL. Je moet je dan echter wel afvragen wat je daar te zoeken hebt. Heel veel zal het niet gaan opleveren.
+3/-0

 
2 jaar geleden
Niet zozeer de kwaliteit was ondermaats in de toppers, maar eerder de tactiek. Dat afjagen werkt niet tegen een tegenstander die voldoende kwaliteit heeft om er onderuit te voetballen. En dat vastzetten van de tegenstander op hun helft is levensgevaarlijk, omdat je dan gigantische ruimtes achterin laat. Ajax speelde tegen ons op de counter in de ufo, dat heb ik nog niet eerder gezien. Sterker nog, in de jaren dat wij daar wonnen (en dat waren er veel) waren wij juist de ploeg die op de counter speelde.
+2/-0

 
2 jaar geleden
Kan ik me deels in vinden. Maar de trainer maakt deel uit van het team, dus structureel topwedstrijden spelen met een verkeerde tactiek is ook een gebrek aan kwaliteit.
+1/-0

2 jaar geleden
Niks aan gelogen. Over het algemeen natuurlijk een dramatisch kalenderjaar. Paar straatlengtes achter op dé concurrent en Europees zwaar ondermaats. Hopelijk houden wij komend halfjaar minimaal gelijke tred met dé concurrent. Dan ben ik dik tevreden.
+1/-0

2 jaar geleden
Benfica was de belangrijkste wedstrijd van de eerste seizoenshelft en was een kwartje op zijn kant die uiteindelijk teleurstellend de verkeerde kant op viel.

Sociedad,feyenoord en ajax waren blamerend!

Als we aan het eind van het seizoen nog op deze manier bovenaan staan,springen we een gat in de lucht.
Maar dit mag niet het uiteindelijke ambitieniveau zijn.
+2/-0

De samenstelling van onze basisteam klopt niet als de reserves in combinatie met een enkele basisspelers het team beter laten functioneren dan de officiele basis, het kan best zijn dat een invaller/of twee een keer een team beter laat presteren maar dat is dan van andere orde.
+1/-0

2 jaar geleden
Zijn ze bij VI ooit wel eens positief geweest over ons PSV? Al die jaren dat we kampioen werden was het volgens hen toch altijd 020 dat het mooiste voetbal speelde. En was het 010 met de 'beste' supporters (in mijn ogen de grootste schande in het buitenland die supporters). Ze zoeken het maar uit daar boven die rivieren. Ik woon er al 30 jaar na 20 jaar in de Peelrand te hebben gewoond, en hier kun je toch nooit je gelijk halen. Ook niet als we 10x achter elkaar kampioen worden. Hier is iedereen blind voor ons. Niemand gunt ons wat, omdat zij het dan mislopen. Al die zogenaamd neutrale journalisten van dat pulpblad hebben een achtergrond bij een andere club. Dat was zo, dat is zo, en zal altijd zo blijven. Ik kan er inmiddels mee leren leven en hoop dat jullie je niet te veel aantrekken van die gangmakers en propaganda-schrijvers. Blijf geloven en houden van je eigen club, in goede en in slechte tijden. Forza PSV.
+2/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage