Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV meldt zich bij Heerenveen voor Joey Veerman'

3 januari 2022 13:39 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV meldt zich bij Heerenveen voor Joey Veerman"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat PSV zich bij sc Heerenveen heeft gemeld voor Joey Veerman. De middenvelder staat ook in de belangstelling van Feyenoord. Het doorgaans betrouwbare Twitter-account Feyenoord Transfermarkt meldde vorige week nog dat een eerste bod van de Rotterdammers was afgewezen en er nog een tweede bod van Feyenoord zou gaan volgen.

Afgelopen zomer was ook AZ concreet in de markt voor Veerman. Een bod van ruim 5 miljoen euro met doorverkooppercentage werd toen ook afgewezen door de Friezen. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen gaf vorige week in een reactie aan De Telegraaf aan dat hij zes miljoen euro met een doorverkooppercentage een redelijke waarde vindt voor de middenvelder. Heerenveen zou bovendien aangegeven hebben bereid te zijn om mee te willen denken aan een transfer.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

heerenveen veerman feyenoord joey fulco kooperen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Ik vind hem eigenlijk vrij duur voor het talent dat ik in hem zie. Weet ook niet of het iemand is die in het systeem van Schmidt past. Maar goed: als hij komt, zal ik hem met enthousiasme ontvangen!
+2/-0

4 weken geleden
Alles boven de 5 miljoen lijkt me teveel. Zou er niet aan beginnen.
+1/-0

4 weken geleden
2 milj + Van Ginkel + Propper
+2/-3

4 weken geleden
Ik vraag me eigenlijk af waarom hij zich steeds afmeldde voor jong Oranje. Extreme heimwee is mijn voorzichtige inschatting. Als ik in de goede richting zit dan heeft dat consequenties voor internationale wedstrijden, interlandcarriere en marktwaarde.

Ik hoop er naast te zitten en vind het een prachtige speler om te zien. Die zou ik graag in het Rood-Wit zien spelen.
+1/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Is dat alvast voor volgend seizoen? Kan me niet voorstellen dat hij de stand in voor Sangare is. Volgend jaar ipv Gotze?
+1/-0

 
4 weken geleden
Dynamische middenvelder zal niet voor die plaatsen gehaald worden.
+1/-0

 
4 weken geleden
Ik ben geen specialist maar wat is zijn ideale positie dan?
+1/-0

 
4 weken geleden
Wat zijn ideale positie is zou je hem zelf moeten vragen,maar ik denk dat Roger hem erbij wil hebben om een koppel te vormen met Sangare in een 4-2-3-1 systeem.
Waarbij Joey de dynamische speler wordt(box-to box)en het meer voetballende gedeelte voor zijn rekening zal nemen.
Dat is slechts mijn inschatting he.
+2/-0

 
4 weken geleden
Ik kijk net een intervieuw tussen hem en Kwakman,waarin hij aangeeft het liefst op 6 te spelen.
+1/-0

4 weken geleden
Als leek zie ik geen aanknopingspunten waarom deze speler ons naar een hoger niveau gaat tillen, maar gelukkig hebben we voor die beoordeling specialisten aan boord.

Helaas tonen onze specialisten JDJ en scouting al 4 seizoenen aan er weinig kijk op te hebben. Sporadisch een goede aankoop met daar tegenover een waslijst van duurbetaalde middelmaat tot peperdure flops. Onderpresterende huurlingen/oudere spelers op sleutelposities (spits, 10) versterken de waarde uitholling op het veld.

Eerste prioriteit voor komend seizoen moet niet zijn een scorende spits, dynamische middenvelder of ijzersterke CV maar een voetbaltechnische BAAS (geen manager, die zich niet comfortabel voelt in het te woord staan van de pers) met kijk op spelers, daadkracht en een netwerk. Anders blijven we in dit soort cirkeltjes lopen naar de Joey Veerman’s van deze wereld en komen we geen steek vooruit.
+2/-1

Tony the Tiger (geschorst)
4 weken geleden
Zou hier echt helemaal niets van begrijpen. Hebben we niets geleerd van de dossiers Ramselaar en Maher? Bovendien hebben we een tigtal middenvelders.
+3/-0

4 weken geleden
Hij heeft meermalen kenbaar gemaakt dat hij naar Feyenoord wil.Het enige probleem is dat Rotterdam Zuid hem niet kan betalen anders speelde hij al in de Kuip.
+1/-0

4 weken geleden
Nee, nee, nee.
We hebben al genoeg middelmaat.
+5/-0

 
4 weken geleden
Mee eens! Maar ik denk niet dat voetballer die (ver) boven de middenmoot uitsteken naar PSV zullen willen komen. Dus ik denk dat PSV (meer) moet scouten op potentie, niet op huidig niveau. Wellicht dat Veerman dn wel weer boven komt drijven. Ikzelf heb niet de kennis van zaken die nodig is om die potentie te zien, misschien JdJ en Co wel.
+1/-0

4 weken geleden
Tja, op zich is Rigo out en Veerman in een versterking. Verder slaat het helemaal nergens op.
+1/-0

4 weken geleden
Je ziet deze jongen zelden in de drukte oplossingen vinden, vrij aan de bal is hij wel in staat om een het overzicht te hebben maar is imo niet iemand die verder als een Maher gaat komen, 10 miljoen ?? Schei nou uit zeg.
+1/-0

4 weken geleden
Geweldige voetballer! Aan de bal veel comfortabeler dan we nu hebben op het middenveld. Maar het is altijd weer afwachten hoe hij zich dan gaat ontwikkelen een stapje hogerop. Zoals ik het zie beter dan hetgeen Sangare nu naast zich heeft.
+3/-0

 
4 weken geleden
Inderdaad, ik zie hem heel graag naast Sangare spelen. Sangare de balafpakker en inleveren bij Veerman, die graag de bal heeft en altijd naar voren een oplossing (durft) te zoeken. En eindelijk iemand die Gakpo en Madueke met een mooie pass kan lanceren.
+1/-0

4 weken geleden
Ik vind Joey Veerman de prima creatieve middenvelder, maar wel één die al (te) lang bij Heerenveen zit. Als hij echt heel goed zou zijn had hij al lang ergens hogerop gespeeld. Bovendien is hij juist het het type speler dat niet lekker valt bij Schmidt. Ik hou zelf wel van dit soort spelers maar ik denk dat hij onder deze trainer vlug heimwee gaat krijgen naar Heerenveen.
+1/-0

4 weken geleden
Geen hoofdprijs er voor geven en zeker geen doorverkooppercentage dat niet meer doen ,,,4-5 miljoen meer dan genoeg moet het nog wel effe laten zien bij PSV dan ..
+1/-0

4 weken geleden
Nee toch zeker?

Slappie.

Hebben daar meer dan genoeg van in selectie.
+1/-0

4 weken geleden
Ondanks dat ik volendammer ben en Joey heel veel gun hoop ik voor PSV dat ze hem toch echt laten lopen. Joey is een speler die zichzelf er vaak te gemakkelijk vanaf maakt en niet door t vuur gaat voor een ploeg. Hij kan leuke passen geven die andere spelers niet geven maar loopt z’n eigen fouten niet dicht. Dit soort spelers hebben we al te veel en moeten we NIET meer aantrekken. O wat verlang ik toch terug naar de tijd van de temperamentvolle spelers als Salcido, Alex, Mendes, Guardado en Gomes.
+1/-0

 
4 weken geleden
Daar zet ik ook wel mijn vraagtekens bij of hij het allemaal wel kan belopen bij balverlies.
Schmidt schijnt toch wel gecharmeerd van hem te zijn,dus laten we hopen(mits hij komt)dat hij hem wijs kan maken dat er in de top wel meer bij komt kijken dan enkel excelleren in balbezit.
+1/-0

4 weken geleden
Tja. Ik weet het niet. Aardige speler, maar aardig is niet goed genoeg. Dat zou dan de speler moeten zijn met die beslissende pass, of actie. Zo een die spelers weg kan sturen. Hier wordt al getwijfeld aan de kwaliteiten van Gotze, heeft Veerman dan meer potentie? Ik ga er tenminste vanuit dat hij voor die plek komt. Verder naar achter, combinatie met Sangare, is hij m.i. te kwetsbaar. Dat was al langer ons euvel, dat we in de omschakeling nergens waren. Dan zou je met de voetballende kwaliteiten naar mijn idee Bosacagli al in de gelederen hebben.
+1/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Meestal heb ik niet zo veel met de analyses van Kenneth Perez(zijn stem en mooie woorden overschaduwen vaak mi. zijn wat oogkleppen-analyses), maar hij heeft een paar keer Veerman geanalyseerd waar ik me ook in kan vinden. Voetbaltechnisch en qua spelinzicht is hij een absoluut talent, kijk bv. zijn af en toe prachtige passes in de diepte, technisch perfect en ook zien(!) dat daar een medespeler iets goeds mee kan doen. Tegen mindere teams zal echter die kwaliteit bij PSV niet ten volle uitgebuit kunnen worden omdat er meestal een bus voor de 16 staat, maar wèl bij snelle omschakeling en bij tegenstanders die meer ruimte geven achterin. Wat ook voor hem spreekt is dat hij na een sterk vorig seizoen waar hij veel in de picture was, ook dit seizoen weer een heel goed niveau haalt, ondanks dat tegenstanders dan ook weten hoe hem te bespelen. Niet in balbezit is hij wat statischer, iets wat bij dit PSV van Schmidt niet getolereerd wordt, èlke speler doet in de omschakeling mee met de pressing in zijn eigen zone.
Dan heb je het niet onbelangrijke mentale aspect, kan hij de stap maken naar een omgeving waar je elke wedstrijd niet mag, maar moet(!) winnen. Daar zijn blijkbaar links en rechts wat twijfels over.
Ik vermoed dat àls PSV Veerman aantrekt, hij vooral als een speler voor het volgend seizoen wordt gezien(vervanger van Götze?). Hij zal uiteraard ook dit seizoen speeltijd hebben, maar ik kan me niet voorstellen dat Schmidt hem op korte termijn veel zal laten spelen, simpelweg omdat hij het moeilijke pressingspel niet on zijn systeem heeft zitten, dat heeft tijd nodig. Maar wie weet, misschien stomen ze hem toch sneller klaar. Dan is hij denk ik wel een directe aanwinst.
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

antidepressiva arnesen arnhem besmettingen bewijs corona democratie denederlandsegrondwet diego dooddoener duitsland eredivisie farmaceuten feyenoord guti lammers lindsaywilson nederland noodwet onbenul onzin overheid rosario sangare schmidt shevchenko skipper vaccineren veerman zaka