Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV wil komst van Joey Veerman snel afronden'

3 januari 2022 23:02 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"PSV wil komst van Joey Veerman snel afronden"; image source: Pro Shots

PSV wil doorpakken en hoopt de transfer van Joey Veerman snel af te ronden. Dat weet zowel het Eindhovens Dagblad als Voetbal International te melden. PSV zou rond de 5,5 miljoen euro willen betalen voor de middenvelder van sc Heerenveen en hoopt dat Veerman met de selectie van Roger Schmidt op trainingskamp naar Spanje kan gaan.

Feyenoord zag eerder een bod van ongeveer 4 miljoen euro afgewezen worden. De verwachting is dat de Rotterdammers daar niet ver overheen kunnen gaan.

Update 23:25: Volgens de Leeuwarder Courant hebben PSV en sc Heerenveen inmiddels een akkoord bereikt over de transfer van Joey Veerman. PSV zou 6 miljoen euro betalen voor de middenvelder. Via een doorverkooppercentage kan dat bedrag nog verder oplopen.

Meer op VI.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

veerman joey afronden heerenveen courant feyenoord leeuwarder roger schmidt trainingskamp

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Zo snel had ik hem niet verwacht. Maar ben er wel blij mee!
+1/-0

 
4 weken geleden
Ik ben ook wel optmistisch. Wmb. is deze transfer ook een signaal dat Schmidt gewoon na dit seizoen bij PSV blijft.
+1/-0

4 weken geleden
Ik snap er echt helemaal niks van.
En dan ook nog zoveel geld + doorverkooppercentage.

... sprakeloos.
+2/-1

 
4 weken geleden
Dat was ook mijn eerste reactie maar ik denk zelfs mocht het tegenvallen we er wel een 4/5miljoen voor kunnen krijgen.
+2/-1

4 weken geleden
Een twijfelgeval zoals eerder Ramselaar, Maher en Doan ook waren. En bij twijfel? Niet doen!
+1/-1

4 weken geleden
Ik hoop dat ik ongelijk heb en weg kan worden gezet als iemand die er geen kijk op heeft maar ik ben hier niet enthousiast over. Leuke speler maar vlgs mij mentaal te zwak. Wat mij moeten hebben is een type Tadic, Lerby. Altijd met het mes tussen de tanden bijna obsessief willen winnen en zo een ploeg meenemen. Dat zie ik niet in onze selectie en al helemaal niet bij Veerman. Zijn allemaal lieve jongens die het goed bedoelen,daar ga je er in topwedstrijden en Europees niet mee komen. Meer van hetzelfde. Hopelijk zie ik het verkeerd.
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
4 weken geleden
Ik deel je bezorgdheid.
+1/-1

4 weken geleden
Willen wij écht zo graag definitief afhaken?

Het houdt niet op, niet vanzelf. Wat een ellende zeg.
+2/-0

Tony the Tiger (geschorst)
4 weken geleden
Nu Bazoer nog en dan snel overschakelen en Lamprou vastleggen. Of als die te duur blijkt Jelle ten Rouwelaar maar polsen. Is Propper versleten en kan bij het grofvuil??
+1/-1

4 weken geleden
Ik snap het niet... We hebben Sangare, van Ginkel, Propper, Gutierrez, Junior, Gotze, Thomas, Rigo, Ledezma, Gakpo, Bruma en Doan die op het middenveld spelen. Daarnaast kunnen bijna alle verdedigers op het middenveld spelen. Dit seizoen ligt de zwakte bij de keeper en de aanval en nog kopen we er twee middenvelders bij?
+1/-0

 
4 weken geleden
Gakpo, Bruma en Doan spelen inde driemanscoorhoede.
Sangare, Guti en Gotze hebben zijn goed, maar de laatste weinig beslissend en/of fit.
De anderen zijn sowieso twijfelkonten qua fitheid of kwaliteit op het middenveld. Sowieso weinig tot geen creatief vernuft bij dat rijtje. Theoretisch alleen Pröpper, maar die is inmiddels ook 1,5 jaar al niet meer fit cq niet goed genoeg.
+1/-0

 
4 weken geleden
Tsja, en van Bazoer weten we dat hij met enige regelmaat een lastpak kan zijn, is immers al vaker uit diverse selecties gezet. En ook Veerman is maar afwachten wat het gaat worden. Dus ik zie geen toegevoegde waarde. De kans dat 1 van de spelers die jij noemde beter gaat spelen is evengroot als dat Veerman een goede speler gaat worden.
+1/-0

 
4 weken geleden
Dat zijn andere zaken. Ik noem alleen op dat we op middenveld wel extra kracht, fitheid, kwaliteit en creativiteit kunnen gebruiken.
Of hij t gaat waarmaken weet je idd nooit. Wat betreft Bazoer, ook waar. Maar de man is wel ouder en wijzer geworden en voetballen kan ie. Beter dan Ramalho IMO.
+1/-0

4 weken geleden
Als je ziet hoe gemakkelijk Veerman balletjes tussen de linies geeft, kan dat voor ons gewoon the missing link zijn. We lopen ons te vaak vast op tegenstanders. Veerman kan er voor zorgen dat het hele team beter gaat ballen. We hebben impuls nodig voor de 2de helft van het seizoen. Iemand die de Nederlandse competitie kent. Vraag me af wie anderen dan als aankoop gezien hadden willen..Messi?
+1/-0

PSValtijd1 (geschorst)
4 weken geleden (gewijzigd)
Voor de creativiteit kan dit zinvolle aanvulling zijn, voor de mentaliteit is hij geen voorbeeld.
Wat dat laatste betreft, moet PSV echt een winnaar scoren, type Stevens, Lerby, Wouters, Van bommel: spelers die klasse hebben, maar ook niet te beroerd zijn om af en toe n doodschop uit te delen; zo'n speler ontbreekt al tijden bij ons...

Msn toch Kampl polsen via Schmidt...?
+1/-0

4 weken geleden
Ik geef hem het nadeel van de twijfel. Hou niet zo van lichtgewicht op het middenveld.

Schijnt in Heerenveen alles te bepalen (samen met zijn grote 'broer'). Dus kan me voorstellen dat hij toe is aan een stap hogerop. Maar misschien is de stap naar PSV te groot en moet hij eerst een tussenstap maken in Rotterdam Zuid.
+1/-0

4 weken geleden (gewijzigd)
Tijdje niet gereageerd maar lees altijd volop mee. Voel me toch geroepen ook weer eens te reageren.
Ik heb mij ongenoegen al vaak geuit over Sjonnie de Jong en toch ook Schmidt, het is hem gewoon niet, vooral de TD
Absoluut ongeschikt, onbegrijpelijk dat hij de scouting leidt.

Voor wat betreft Veerman, pfff, ik krijg ik hier toch Maher gevoelens bij. Te groot voor het servet, te klein voor het tafellaken. En stel je koopt hem voor 2.5 miljoen, dan prima en we zien het wel. Nu weer 6!! miljoen, en waarschijnlijk heeft Sjonnie weer goed onderhandeld dat hij uiteindelijk 8mln moet betalen, prutser

Bazoer, de volgende Studio Sport scouting. Hij is wel echt goed, en met Ramalho en Obispo zou ik dat wel graag als blok zien. Maar het is natuurlijk een speler met een randje. Toch zie ik dat, ook omdat hij transfervrij komt, wel zitten.

Maar zoals eerder al door anderen benoemd, waar blijven de killers, de gearriveerde spelers die PSV verder helpen...
+1/-0

4 weken geleden
Zou Joey nu nog wel willen nu z'n zonnig beloofde voetbal-vakantie niet doorgaat??
+1/-2

4 weken geleden
Welkom en deze aankoop is dus ook met goedkeuring van Roger Schmidt dus die blijft bij deze ook !!
+1/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.799 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

antidepressiva arnesen arnhem besmettingen bewijs corona democratie denederlandsegrondwet diego dooddoener duitsland eredivisie farmaceuten feyenoord guti lammers lindsaywilson nederland noodwet onbenul onzin overheid rosario sangare schmidt shevchenko skipper vaccineren veerman zaka